Έκλεισε αυτιά και... στόματα και δικαιώνει τον Πουρσαϊτίδη ο Κίσσας

Την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας πραγματοποίησε στο χθεσινό (11/1) παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ ο Τάσος Κίσσας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να έρθει το υπερπολύτιμο διπλό στη Λεμεσό.

Ο Κύπριος πορτιέρε ήταν καθοριστικός και με τις αποκρούσεις του απέδειξε γι' άλλη μια φορά γιατί ο Σάββας Πουρσαϊτίδης τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια στη φετινή σεζόν. 

Η επιμονή του Ελλαδίτη να χρησιμοποιεί τον Κίσσα απέδωσε καρπούς, με τον 31χρονο κίπερ να έχει εξαιρετική ψυχολογία - συστατικό που θεωρείται πολύ σημαντικό για την εν λόγω θέση - και να το δείχνει με κάθε του ευκαιρία. 

Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κάποιος για τις αποκρούσεις του κόντρα στη λεμεσιανή ομάδα. Παρά το γκολ που δέχθηκε, ο Κύπριος τερματοφύλακας έδειχνε χωρίς υπερβολή ανίκητος κάτω από τα δοκάρια.

Αποκορύφωμά του, η απόκρουση πέναλτι του Χουράδο στο 76΄της αναμέτρησης αλλά και τα αρκετά σουτ που ανέκοψε από τους παίκτες της ΑΕΛ.

Μετά από πολυετή παρουσία στον ΑΠΟΕΛ και πέρασμα από τον Απόλλωνα, ο Κύπριος πορτιέρε δείχνει ότι έχει αφήσει πίσω του το διάστημα αμφισβήτησης, αλλά δεν πετά στα σύννεφα, κάτι που ξεκαθάρισε μετά το τέλος του χθεσινού (11/1) ματς. 

«Το ποδόσφαιρο είναι παράξενο πολλές φορές κάποιοι λένε είναι άδικο. Εγώ δεν το λέω. Ήμουνα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες του νησιού έζησαν απίστευτες στιγμές. Αυτό που μετρώ είναι το παρών. Είμαι στη Νέα Σαλαμίνα. Είμαι συγκεντρωμένος, να βοηθήσω την ομάδα μου. Είναι μια από τις καλές μου περιόδους, βάση αγωνιστικής παρουσίας. Τα μεγάλα λόγια δεν μου άρεσαν ποτέ», είχε αναφέρει ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας. 

Δεν έχει καμία σημασία αν είχε λιγοστές συμμετοχές στην καριέρα του και αν πολλές φορές του ασκήθηκε έντονη κριτική. Αυτό που μετρά είναι ότι ήταν πάντοτε μέλος ομάδων με πρωταγωνιστικούς στόχους και στη φετινή σεζόν παίρνει τις ευκαιρίες που τόσο πολύ επιθυμούσε.  

Με συνέχεια στις εξαιρετικές του εμφανίσεις κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι μπορεί να ξανακερδίσει μια θέση στην Εθνική Κύπρου στο άμεσο μέλλον. 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)