Οι μεταγραφές που (μέχρις στιγμής) δεν βοήθησαν τον ΑΠΟΕΛ

Η απώλεια του Σούπερ Καπ δεν είναι το τέλος του κόσμου για τον ΑΠΟΕΛ. Αυτός ο τίτλος χάθηκε και πέρσι και πρόπερσι, όμως η συνέχεια ήταν απόλυτα ιδανική για τους γαλαζοκίτρινους.

Νταμπλ το 2015, πρωτάθλημα το 2016, συμμετοχή στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το 2015 και την επόμενη σεζόν σε αυτούς του Γιουρόπα Λιγκ. Συνεπώς δεν έγινε μεγάλο κακό με την ήττα από τον Απόλλωνα.

Αυτό που «τρομάζει» κυρίως τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ είναι τα μέχρις στιγμής πεπραγμένα των μεταγραφικών αποκτημάτων. Με εξαίρεση τον Ορλάντι, οι εντυπώσεις από τους υπόλοιπους δεν είναι ιδανικές.

Ο Ίγκορ ντε Καμάργκο προβληματίζει με την αδυναμία του να στείλει – έστω – απειλητικά την μπάλα προς την αντίπαλη εστία, γεγονός που στερεί από τον ΑΠΟΕΛ το εύκολο γκολ. Ο Ρενάν Μπρεσάν ακόμη δεν έχει δείξει ετοιμότητα για να ανταπεξέλθει στους στόχους των γαλαζοκιτρίνων.

Ο Ρομπέρτο Λάγο είναι ανέτοιμος ακόμη και για την 18άδα της ομάδας, ο Καζίμ Λάτσι κέρδισε θέση στην κερκίδα, ενώ ήδη θυμίζουμε ότι αποχώρησε – μετά από λίγους μήνες παραμονής - από την ομάδα ο Καλό (εντάχθηκε στην Ανόρθωση).

Μπορεί να είναι νωρίς ακόμη και οι ποδοσφαιριστές να χρειάζονται χρόνο προσαρμογής στο νέο περιβάλλον εργασίας τους. Δυστυχώς για τον ΑΠΟΕΛ οι δύο ποδοσφαιριστές δείχνουν αδυναμία να βοηθήσουν, τουλάχιστον στο παρών στάδιο και κατά συνέπεια δεν μπορεί να υπάρξει στήριξη πάνω τους για επίτευξη του ευρωπαϊκού στόχου.

Αν θα μπορέσουν οι δύο ποδοσφαιριστές να προσφέρουν θα φανεί στο μέλλον. Σε αντίθετη περίπτωση, ο ΑΠΟΕΛ θα αναγκαστεί να πορευθεί με τα ίδια δεδομένα της περσινής χρονιάς, όταν ο Στίλιτς, παρά τις υψηλές προσδοκίες, κινήθηκε στη μετριότητα, ενώ ο Πιατκόφσκι αποτελούσε «πληγή» για την επιθετική γραμμή των γαλαζοκιτρίνων.

*Δεν κάνουμε αναφορά στον Γιαννιώτα – δανεικός από τον Ολυμπιακό -, καθώς πρόκειται για παίκτη που ήταν και πέρσι στην ομάδα, συνεχίζοντας μάλιστα τις καλές εμφανίσεις. 

stelios.steliou@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)