Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Συγχαρητήρια από την Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στους Κοντίδη, Γιασεμίδη και Χέμπελ

  22/11/2022 12:58
Συγχαρητήρια από την Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στους Κοντίδη, Γιασεμίδη και Χέμπελ

Συγχαρητήρια από την Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στους Κοντίδη, Γιασεμίδη και Χέμπελ

  22/11/2022 12:58

Μία ακόμη χρυσή σελίδα για την κυπριακή ιστιοπλοΐα έγραψε ο Παύλος Κοντίδης στην κατηγορία ILCA 7, ενώ τεράστια ήταν η επιτυχία του Γιώργου Γιασεμίδη, ο οποίος στην κατηγορία ILCA 6 Men overall και ILCA 6 Men U21 (κάτω των 21) κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση και να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο, ενώ ο Τζούλιος Χέμπελ, τερμάτισε στην 108η θέση, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.  

Ο πρόεδρος της ΚΙΟ, Γιάννος Φωτίου και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρουν, όπως σημειώνεται τους αθλητές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έκαναν την Κύπρο για μία ακόμη φορά περήφανη με τις επιτυχίες και τις διακρίσεις τους. 

Ο Π. Κοντίδης, αναφέρεται περαιτέρω, συνέχισε τις εκπληκτικές του εμφανίσεις με αποτέλεσμα να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης που διεξήχθη στο Hyeres της Γαλλίας για δεύτερη φορά στην καριέρα του, δίνοντας συνέχεια στα τελευταία φοβερά αποτελέσματα του μιας και προηγήθηκε το χρυσό στο Παγκόσμιο Κύπελλο και η δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Έτσι, με τη νέα του επιτυχία στην Γαλλία ο Παύλος Κοντίδης αδιαμφισβήτητα είναι ο κορυφαίος ιστιοπλόος στον κόσμο για το 2022. 

Στην ίδια κατηγορία ο Τζούλιος Χέμπελ, έχοντας να αντιμετωπίσει κορυφαίους ιστιοπλόους, τερμάτισε στην 108η θέση, προσθέτει η ΚΙΟ. «Δοκίμασε δυνάμεις, μάζεψε σημαντικές εμπειρίες και σίγουρα έφυγε πολύ πιο ώριμος ενόψει των επόμενων του υποχρεώσεων», σημειώνει η Ομοσπονδία

Αργυρός ο Γιασεμίδης 

Σπουδαία διάκριση πέτυχε, αναφέρει η ΚΙΟ, και ο Γιώργος Γιασεμίδης, ο οποίος στην κατηγορία ILCA 6 Men overall και ILCA 6 Men U21(κάτω των 21) κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση και να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο, κάτι που αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον νεαρό ιστιοπλόο. Ο Γιασεμίδης, όπως σημειώνεται, είχε την ευκαιρία να πάρει ακόμη και το χρυσό, όμως οι τελευταίες τρεις ιστιοδρομίες του δεν πήγαν όπως θα τις ήθελες τερματίζοντας εν τέλει στη δεύτερη θέση που έτσι κι αλλιώς είναι τεράστια επιτυχία. 

Πηγή: KYΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στην κορυφή Ευρώπης ο Κοντίδης-Τεράστια επιτυχία για την Κύπρο

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας