Η ατάκα του Κίκη για το.... τζεγκενιό του Εθνικού

Σε μία λαμπρή εκδήλωση που έγινε τη Δευτέρα στη Λάρνακα, με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων παρουσίας της Κύπρου σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού σε συνεργασία με την Κυπριακή Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΚΕΣΟΑ) τίμησαν τους αθλητές και τις αθλήτριες που έχουν αγωνιστεί στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του κόσμου, τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΚΟΑ, πέραν των αθλητών και των αθλητριών που έχουν συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τιμήθηκαν και όσοι έχουν διατελέσει Πρόεδροι του ΚΟΑ και της ΚΟΕ, ενώ έγιναν ειδικές βραβεύσεις στην εκπρόσωπο της World Olympians Association Σαντρίν Μπιλιέτ και στην Πρόεδρο των Ελλήνων Olympians Βούλα Κοζομπόλη.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε επίσης το βιβλίο «Η Κύπρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες» και υπήρχε έκθεση με φωτογραφίες όλων των αθλητών και αθλητριών που συμμετείχαν στις διοργανώσεις από το 1980 ως το 2022 (σε θερινούς και χειμερινούς Αγώνες).

Από πλευράς ΚΟΑ παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Αντιπρόεδρος Κωστάκης Κουκκουλλής, τα μέλη ΔΣ Κάλλη Χατζηιωσήφ, Σωτήρης Αδάμου, Ανδρόνικος Ανδρονίκου και ο Λειτουργός ΚΟΑ Βάσος Κουτσιούντας.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ συνεχάρη την ΚΕΣΟΑ για την ιστορική, όπως την χαρακτήρισε, έκδοση του βιβλίου. «Δεν ζηλεύω ποτέ, αλλά όταν έχω απέναντί μου τους αθλητές και τις αθλήτριες που έχουν σηκώσει ψηλά την κυπριακή σημαία σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παραδίνομαι.  Ο ΚΟΑ, πιστός στον ρόλο και την υψηλή αποστολή του, εξαρχής στάθηκε στο πλευρό των Olympians Κύπρου. Εκείνο που μπορούμε να υποσχεθούμε ως ΚΟΑ είναι ότι με την ίδια ζέση και τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε την αρωγή στους αθλητές και αθλήτριες μας, ώστε ο ήδη εντυπωσιακός κατάλογος των Olympians Κύπρου να μεγαλώνει συνεχώς», είπε στον χαιρετισμό του ο κ. Μιχαηλίδης.

Ο Πρόεδρος των Κυπρίων Olympians Κώστας Παπακώστας τόνισε πως αποτελεί τιμή για τους ίδιους το γεγονός ότι η εκδήλωση αυτή τέθηκε υπό την διοργανωτική ευθύνη του ΚΟΑ. «Ο λίθος του αθλητισμού είναι ο αθλητής. Οι συμμετέχοντες σε Ολυμπιακούς Αγώνες καθορίζονται ως η αφρόκρεμα των αθλητών μας χώρας», είπε.

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης η Βούλα Κοζομπόλη, η Σαντρίν Μπιλιέτ, ο Άντρος Καραπατάκης εκ μέρους των Κύπριων Olympians, ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσωνας και ο συγγραφέας του βιβλίου-δημοσιογράφος Πέτρος Χατζηχριστοδούλου.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)