Γιατί ο παλιός ξέρει τη δουλειά αλλιώς!

Χαίρεται, κυρίες και κύριοι! Σήμερα ο paparazzo θα ασχοληθεί μ’ έναν από τους πιο… μπαρουτοκαπνισμένους (εν ενεργεία) προέδρους, ο οποίος ετοιμάζεται να παραδώσει ρεσιτάλ οικονομικής διαχείρισης.

Όπως συμβαίνει σε όλα τα μεγάλα κλαμπ του νησιού, τα… ριάλια δεν του περισσεύουν. Μάλλον το αντίθετο θα μπορούσε να ισχυριστεί ο… Αριστοτέλης Βρυωνίδης (για ψαγμένους αυτό, το παραδέχομαι)!

Ο «παλιός», λοιπόν, έχει στα σκαριά δύο παικταράδες για να «φτιάξει» τον κόσμο, να «απογειώσει» τα διαρκείας και να δημιουργήσει δυναμική εν όψει της νέας σεζόν. Στην πρώτη περίπτωση είναι πολύ κοντά στο να αποσπάσει το ok της ομάδας του, ενώ ο ίδιος είναι ήδη από καιρό συμφωνημένος με τον παίκτη.

Στη δεύτερη το πρόβλημα είναι πως ο ποδοσφαιριστής αξιώνει χρήματα που αφ’ ενός δεν υπάρχουν στο ταμείο, αφ’ ετέρου θα δημιουργήσουν πρόβλημα στα αποδυτήρια. Ο πρόεδρος θέλει μεν τον παίκτη, αλλά ταυτόχρονα δεν θέλει να τινάξει στον αέρα ούτε το ταμείο ούτε τα αποδυτήρια.

Αδιέξοδο; Μόνο φαινομενικό για τον «παλιό». Γάτα με πέταλα, τα έφερε από εδώ, τα γύρισε από κει και στο τέλος βρήκε λύση και μάλιστα απ’ αυτές που τα Αμερικανάκια λένε win-win! Όλοι κερδισμένοι δηλαδή…

Ο παίκτης θα πάρει συνολικά ένα ποσό κοντά σε αυτό που αξιώνει, ο πρόεδρος θα πιστωθεί το κόλπο γκρόσο, το ταμείον δεν θα μείνει… μείον και οι ζήλιες από τους άλλους πρωτοκλασάτους παίκτες θα αποφευχθούν! Γιατί ο παλιός ξέρει τη δουλειά αλλιώς! Η επιβεβαίωση… προσεχώς!

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)