Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Γιατί ο παλιός ξέρει τη δουλειά αλλιώς!

  31/05/2018 14:49
Γιατί ο παλιός ξέρει τη δουλειά αλλιώς!

Γιατί ο παλιός ξέρει τη δουλειά αλλιώς!

  31/05/2018 14:49
Χαίρεται, κυρίες και κύριοι! Σήμερα ο paparazzo θα ασχοληθεί μ’ έναν από τους πιο… μπαρουτοκαπνισμένους (εν ενεργεία) προέδρους, ο οποίος ετοιμάζεται να παραδώσει ρεσιτάλ οικονομικής διαχείρισης.

Όπως συμβαίνει σε όλα τα μεγάλα κλαμπ του νησιού, τα… ριάλια δεν του περισσεύουν. Μάλλον το αντίθετο θα μπορούσε να ισχυριστεί ο… Αριστοτέλης Βρυωνίδης (για ψαγμένους αυτό, το παραδέχομαι)!

Ο «παλιός», λοιπόν, έχει στα σκαριά δύο παικταράδες για να «φτιάξει» τον κόσμο, να «απογειώσει» τα διαρκείας και να δημιουργήσει δυναμική εν όψει της νέας σεζόν. Στην πρώτη περίπτωση είναι πολύ κοντά στο να αποσπάσει το ok της ομάδας του, ενώ ο ίδιος είναι ήδη από καιρό συμφωνημένος με τον παίκτη.

Στη δεύτερη το πρόβλημα είναι πως ο ποδοσφαιριστής αξιώνει χρήματα που αφ’ ενός δεν υπάρχουν στο ταμείο, αφ’ ετέρου θα δημιουργήσουν πρόβλημα στα αποδυτήρια. Ο πρόεδρος θέλει μεν τον παίκτη, αλλά ταυτόχρονα δεν θέλει να τινάξει στον αέρα ούτε το ταμείο ούτε τα αποδυτήρια.

Αδιέξοδο; Μόνο φαινομενικό για τον «παλιό». Γάτα με πέταλα, τα έφερε από εδώ, τα γύρισε από κει και στο τέλος βρήκε λύση και μάλιστα απ’ αυτές που τα Αμερικανάκια λένε win-win! Όλοι κερδισμένοι δηλαδή…

Ο παίκτης θα πάρει συνολικά ένα ποσό κοντά σε αυτό που αξιώνει, ο πρόεδρος θα πιστωθεί το κόλπο γκρόσο, το ταμείον δεν θα μείνει… μείον και οι ζήλιες από τους άλλους πρωτοκλασάτους παίκτες θα αποφευχθούν! Γιατί ο παλιός ξέρει τη δουλειά αλλιώς! Η επιβεβαίωση… προσεχώς!
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας