Η ομάδα που ενδιαφέρθηκε για Σίντελφελντ-Το τηλεφώνημα ισχυρού παράγοντα

Το γεγονός ότι το θέμα Γκόρντον Σίντελφελντ παραμένει  ακόμη ανοικτό στην Ανόρθωση έχει δώσει αφορμή για σχόλια περί ενδιαφέροντος από άλλες ομάδες της Κύπρου αλλά και του εξωτερικού.

Ο 34χρονος Κροάτης αμυντικός, μέχρι στιγμής, δεν έχει απαντήσει στη νέα πρόταση της Ανόρθωσης γι’ ανανέωση της συνεργασίας τους με μειωμενες απολαβές.
 
Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Μιχάλης Χατζηπαντέλας δήλωσε σήμερα (27/03) στον Super Sport-FM ότι: «Στον Σίλντενφελντ έχει γίνει πρόταση και περιμένουμε την απάντησή του. Ήταν στο εξωτερικό και του έχουμε δώσει προθεσμία και θεωρούμε ότι θα αποδεχθεί την πρότασή μας. Αν δεν ανανεώσει μαζί μας, υπάρχει πλάνο Α και Β και Γ. Δεν πρέπει η Ανόρθωση να βασίζεται σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές».

Πάντως, όπως ενημερώθηκε ο Paparazzo ότι υπήρξε ενδιαφέρον την Ομόνοιας για τον Γκόρντον Σίντελφεντλτ για ενίσχυση της ομάδας τη νέα χρονιά, όμως, το ενδιαφέρον αυτό αποσύρθηκε στη συνέχεια μετά από τηλεφώνημα στους «πράσινους»  από ισχυρό παράγοντα της «Μεγάλης Κυρίας».

Σε ότι αφορά την περίπτωση Φύτου Κυριάκου ο Paparazzo πληροφορήθηκε ότι η Ανόρθωση δεν είχε πρόθεση να του ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας κι έτσι ο νεαρός θα μετακομίσει τελικά σε άλλη ομάδα, κατά πάσα πιθανότητα στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Το σίγουρο είναι ότι η επιστροφή Τιμούρ Κετσπάγια στην Κύπρο θα φέρει αρκετές εξελίξεις σε ότι αφορά την προσθαφαιρέσεις στην ομάδα ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...