Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

O Φελλάς και οι παρεμβάσεις όλων των ειδών

  22/11/2019 18:54
O Φελλάς και οι παρεμβάσεις όλων των ειδών

O Φελλάς και οι παρεμβάσεις όλων των ειδών

  22/11/2019 18:54
Ακάθεκτος προχωρά ο Κωνσταντίνος Φελλάς όσο αφορά τους διορισμούς του σε παιχνίδια της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας.

Ο νεαρός διαιτητής, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε από τα πολύ σοβαρά του λάθη στον αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου αλλά κάθε εβδομάδα βρίσκεται και στους ορισμούς για… επιβράβευση.

Να θυμίσουμε πως στις 27/10 ο Κύπριος διαιτητής ήταν ορισμένος για το παιχνίδι στο Αρένα μεταξύ της ΑΕΚ και της Ένωσης. Τα τραγικά λάθη του, φαίνεται δεν ήταν ικανά να τον αφήσουν εκτός, αφού ο παρατηρητής του αγώνα, έκλεισε τα… μάτια για ακόμη μια φορά.
 

Από το σημείο εκείνο και το παιχνίδι στο Αρένα ο Κωνσταντίνος Φελλάς έχει διοριστεί σε δυο παιχνίδια ως τέταρτος καθώς και ως πρώτος διαιτητής στον σημερινό αγώνα για το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της Β΄ κατηγορίας μεταξύ του Άρη και της Αγίας Νάπας.

Άξιο απορίας για ακόμη μια φορά οι χειρισμοί από πλευράς Λαγιέκ αλλά και παρεμβάσεις ούτως  ώστε να μείνει στο απυρόβλητο ο νεαρός διαιτητής.

Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα των διαιτητών που δεν έχουν τιμωρηθεί, αλλά και από την άλλη πλευρά που έχουν τιμωρηθεί και με το παραπάνω.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας