«Τα τρόπαια της ΑΕΛ είναι πετάμενα σε σακούλες, δεν έχουμε οίκημα»

Για την επέτειο των 87χρόνων της ΑΕΛ μίλησε στην εκπομπή «Τα Λέμε όλα» του Active ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Πανίκος Παπαδόπουλος. Ο πρώην αρχηγός της ομάδας της Λεμεσού, εξέφρασε μεταξύ άλλων τα παράπονά του προς τη διοίκηση της ΑΕΛ, για να τονίσει ότι δεν υπάρχει σεβασμός για το σωματείο και την ιστορία του.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Πανίκου Παπαδόπουλου:
 «Για μας η ΑΕΛ είναι η οικογένεια και η ζωή μας ολόκληρη. Παίζαμε ταυτόχρονα έξι αδέλφια μέσα στην ΑΕΛ που άφησαν όλοι με την σειρά τους ιστορία στην ομάδα. Εγώ ήμουν ο μεγάλος αδελφός και στη συνέχεια ακολούθησαν οι επόμενοι. Έπαιξα 18 χρόνια στο σωματείο, όλους τους αγαπούσα, έτρωγαν και κανένα “πάτσο” μέσα-μέσα, αλλά η αγάπη τους είναι μέχρι σήμερα».
 
Για το τι χρειάστηκε να κάνει για την ΑΕΛ και για τα παράπονα των παλαιμάχων από την διοίκηση είπε: 
«Πάρα πολλές φορές χρειάστηκε να βάλω την ΑΕΛ πάνω από την οικογένεια μου. Εμείς παίζαμε για την φανέλα και την ιστορία αυτού του σωματείου. Αλλά δυστυχώς έχουμε τα παράπονα μας εμείς οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που αγαπούμε αυτό το σωματείο. Δεν υπάρχει η πρέπουσα αγάπη από το νυν διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΛ, το οποίο δεν θέλει τους παλαίμαχους να είναι κοντά στο σωματείο, μας αφήνουν μακριά από την ιστορία του σωματείου. Πρώτον δεν έχουμε οίκημα να πάμε να βρεθούμε σήμερα να πάμε να βρεθούμε με τους φίλους μας, με όλους τους ΑΕΛίστες. Δεύτερο όλα τα τρόπαια που πήραμε σε τόσα χρόνια είναι πεταμένα σε μία αποθήκη, μέσα σε σακούλες. Δεν υπάρχει σεβασμός για αυτό το σωματείο και την ιστορία του. Εμείς σαν παλαίμαχοι έχουμε ζητήσει από το σωματείο να κάνουμε ένα μουσείο, με έξοδα δικά μας, χωρίς να επιβαρύνουμε το σωματείο. Δυστυχώς δεν είχαμε ανταπόκριση».
 
Για το πρωτάθλημα της σεζόν 1967-68 ανέφερε: 
«Ήμουν ο μόνος που έμεινα, από την λήξασα σεζόν, και μου έφεραν παιδιά 15-18 χρονών για να κάνουμε ομάδα σε πέντε χρόνια και από τον πρώτο χρόνο πήραμε το πρωτάθλημα με διαφορά. Το μυστικό ήταν η οικογένεια, ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί και παίζαμε για την φανέλα και την ιστορία της ΑΕΛ».

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά