Αγώνες που κρύβουν παγίδες με φαβορί και αουτσάιντερ στο κυπριακό πρωτάθλημα-Μοναδικές τιμές στη Fonbet

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Fonbet | 18+ |Παίξε με ασφάλεια. Θέσε τα όρια σου. |https://safergambling.gov.cy/ |Η Fonbet κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων με αριθμό B012.

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται η 7η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος, μετά και τη διακοπή που υπήρξε λόγω Εθνικών ομάδων, με τη Fonbet, να προσφέρει για άλλη μια φορά μια μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών.

Η αυλαία της αγωνιστικής, ανοίγει το Σάββατο, με τον ΑΠΟΕΛ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ομόνοια Αραδίππου. Οι περσινοί πρωταθλητές, φιγουράρουν ως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, αφού το διπλό προσφέρεται με απόδοση 1.30, ενώ από την άλλη, η νίκη των γηπεδούχων είναι στα 11.50. Παράλληλα, το ισόπαλο αποτέλεσμα, δίνεται στα 5.40. Την ίδια μέρα, η Ομόνοια φιλοξενεί την Ένωση στο ΓΣΠ, με τους πράσινους να παρουσιάζονται ως φαβορί, καθώς η νίκη τους προσφέρεται μόλις στο 1.25, ενώ το διπλό έχει απόδοση 12.50. Όσο αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, έχει απόδοση 6.20.

Το τρίτο παιχνίδι της ημέρας, είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο Στέλιος Κυριακίδης, όπου η Πάφος FC, υποδέχεται στην Καρμιώτισσα. Η ομάδα της Πάφου, παρουσιάζεται ως η ομάδα με το πάνω χέρι στο παιχνίδι, αφού η νίκη της προσφέρεται μόλις στο 1.22, ενώ από την άλλη το διπλό δίνεται με απόδοση 14.00. Επίσης, όσο αφορά την ισοπαλία, αυτή η επιλογή προσφέρεται στα 6.90.

Η αγωνιστική συνεχίζεται με άλλους τρεις αγώνες την Κυριακή, με τον Εθνικό Άχνας, να κοντράρεται με τον Άρη Λεμεσού. Η Ελαφρά Ταξιαρχία μέσα από τη Fonbet, είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, αφού προσφέρεται με απόδοση 1.48 για να κερδίσει. Από την άλλη, η νίκη του Εθνικού δίνεται στα 6.80, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στα 4.70.

Την ίδια μέρα, ο Απόλλωνας υποδέχεται στην Ομόνοια 29ης Μαΐου, με τη νίκη των γηπεδούχων να προσφέρεται στο 1.35, ενώ το διπλό για τους πράσινους, είναι στα 10.00.

Πάντως, οι προβολείς βρίσκονται φυσικά στραμμένοι στο ντέρμπι της αγωνιστικής, όπου η ΑΕΚ φιλοξενεί στην Ανόρθωση στην ΑΕΚ Αρένα. Η πλάστιγγα πάντως, γέρνει προς τους γηπεδούχους, αφού η νίκη της ΑΕΚ δίνεται στο 1.65, ενώ το διπλό για την ομάδα της Αμμοχώστου είναι στα 5.50. Όσο αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, αυτό προσφέρεται στα 4.00.

Η αγωνιστική κλείνει με την αναμέτρηση στο Στάδιο Αμμόχωστος, όπου η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται την ΑΕΛ. Με μοιρασμένες αποδόσεις, η νίκη των δυο ομάδων προσφέρεται στα 2.65, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα στα 3.55.

Για ακόμη μια φορά, η Fonbet, σας προσφέρει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών, με ζωντανά σκορ, εμπεριστατωμένες αναλύσεις και μοναδικές προσφορές, ενώ υπενθυμίζεται ότι μπορείτε να αποκτήσετε και το *μπόνους καλωσορίσματος μέχρι 300 ευρώ.

Μην χάσετε την ευκαιρία να μας ακολουθήσετε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, για να παραμείνετε ενημερωμένοι για την αθλητική δράση σε κάθε άκρη του κόσμου (Instagram, TikTok, Youtube, Facebook).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αποδόσεις που αναγράφονται, υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ για να κάνετε εγγραφή ως νέοι χρήστες όπου θα έχετε παράλληλα την δυνατότητα να λάβετε 30 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ Στόιχημα, Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις! *Κατεβάζοντας την εφαρμογή, μπορείτε επίσης να λάβετε 20 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα.

* Aπαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης, ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Δειτε Επισης

Απαντά στην ΑΕΚ η Ανόρθωση-« Η βία μεταφέρεται ανεξέλεγκτα σε άλλους χώρους»
Δακτυλοδείχνουν Ανορθωσιάτες για την επίθεση στο γραφείο Καραπατάκη-«Το ποτήρι της υπομονής έχει… ξεχειλίσει»
Αγώνες που κρύβουν παγίδες με φαβορί και αουτσάιντερ στο κυπριακό πρωτάθλημα-Μοναδικές τιμές στη Fonbet
Προ των πυλών η 7η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
Φαμπιάνο: «Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια και τις στιγμές με την φανέλα της Ομόνοιας»
Υπενθύμιση της Ανόρθωσης για την αυριανή Γενική Συνέλευση
Σήκωσε το γάντι για την απαγόρευση μετακίνησης η ΑΕΚ-«Αποφύγαμε να ανεβάσουμε τους τόνους»
Στις 21 Οκτωβρίου η τελετή εγκαθίδρυσης της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας
Δαυίδ Γερασίμου: Ο 15χρονος που κλέβει τις εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (vid)
Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ για την απαγόρευση μετακίνησης στο ΑΕΚ-Ανόρθωση