Καμορανέζι: «Είμαι πολύ χαρούμενος, οι παίκτες έπαιξαν πολύ καλά και με πάθος»

Ο Ιταλός προπονητής της Ανόρθωσης, Μάουρο Καμορανέζι, μίλησε για την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ και αν και η ομάδα δεν πήρε την νίκη, δηλώνει χαρούμενος και ευχαριστημένος για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, αποθεώνοντας τον Ράφα Λόπες, ενώ αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα, οι παίκτες έπαιξαν πολύ καλά και με πάθος. Σίγουρα παίζαμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ράφα Λόπες που είναι ο καλύτερος σκόρερ της ομάδας, τον είδαμε να δουλεύει πολύ, να έρχεται πίσω στην άμυνα και να μαρκάρει. Αυτό θέλω από όλους τους παίκτες. Πήραμε ένα βαθμό, είμαστε ζωντανοί και προχωράμε».

Για την αλλαγή του Γκαρθία με τον Παρούτη:

«Ο Παρούτης ήταν καλός στο πρώτο μέρος. Θέλαμε να καλύψουμε κάποιους χώρους, γι' αυτό έβαλα τον Φραν μαζί με τον Κίκο αριστερά».

Για το αν πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να μπει στην εξάδα:

«Πρέπει να δούμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε τώρα δύο δύσκολα παιχνίδια. Αν παίξουμε καλύτερα, τότε θα πετύχουμε τον στόχο αυτό».

Για την αλλαγή του Κίκο:

«Ο Κίκο ένιωσε μια ενόχληση στον τένοντα, γι' αυτό έγινε αλλαγή».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Η Έλενα Παπάζογλου, πρώτη Πρέσβειρα Ισότητας των Φύλων στον Αθλητισμό
Θεοχάρους: «Δεν έγινε οικονομική υπέρβαση τον Ιανουάριο»
Διαμαρτυρίες Χιμένεθ και πιθανή παραπομπή στον Αθλητικό Δικαστή
Χωρίς οπαδούς η Ομόνοια στην Περιστερώνα-Εξετάζονται άλλα δύο ντέρμπι
Μιχαηλούδης: «Είμαστε αισιόδοξοι για την εξάδα»
Καρσέδο: «Υποφέραμε μέχρι το φινάλε, να γίνει μάθημα το σημερινό»
Απογοητευμένος ο Χιμένεθ μετά την ισοπαλία-«Δεν είναι κανείς πιο τυφλός από αυτό που δεν θέλει να δει»
Καμορανέζι: «Είμαι πολύ χαρούμενος, οι παίκτες έπαιξαν πολύ καλά και με πάθος»
Ντέρμπι απ’ τα παλιά αλλά συμβιβάστηκαν στο 2-2 Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ
Ένα γκολ και ένα αυτογκόλ εξασφάλισαν τη νίκη για την Πάφο FC