Ιμπραχίμοβιτς: "Έστειλα όλη τη Δανία για σύνταξη"

Η Σουηδία προκρίθηκε στην τελική φάση του EURO 2016, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο χθεσινό (17/11) παιχνίδι με τους Δανούς στην Κοπεγχάγη. Σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του (2-2) και έδειξε πως στην καλή του βραδιά μπορεί να κάνει μαγικά πράγματα.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τη λήξη του αγώνα και τον θρίαμβο της ομάδας του, προκάλεσε με τις δηλώσεις του τους αντιπάλους, καθώς θεωρεί πως πρώτα οι ίδιοι τον είχαν προκαλέσει με τα περί... σύνταξής του.

"Έλεγαν πως θα με στείλουν στη σύνταξη. Τελικά, εγώ έστειλα όλο το έθνος σε σύνταξη. Αν πρέπει να τελειώσω μ' ένα EURO, τότε αυτό είναι το πεπρωμένο μου. Ευχαριστώ για την στήριξη. Θα τα πούμε στη Γαλλία. Υπάρχουν αρκετοί μήνες ακόμη μπροστά μας, αλλά θα είμαστε εκεί".

Δειτε Επισης

Επαναρχίζουν τα προκριματικά της Ευρωπαϊκής Ζώνης για το Μουντιάλ 2026
Τον νέο της προπονητή έκλεισε η Αταλάντα
Οι δέκα ομάδες που εξασφάλισαν θέση στα τελικά του Μουντιάλ 2026
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκτά τον τίτλο του «Σερ» από τον βασιλιά Κάρολο
Οι πέντε ποδοσφαιριστές που... σημάδεψε η Γουάντα Νάρα-Από τον Μαραντόνα στον Χακίμι
Η υπερηχητική Ισπανία πήρε τη ματσάρα με τη Γαλλία και έκλεισε ραντεβού στον τελικό του Nations League
BINTEO: Έπος της Ιντιάνα στην Οκλαχόμα Σίτι-Δραπέτευσε με μεγάλο καλάθι του Χαλιμπέρτον
Η Τσέλσι «έχει βάλει στο μάτι» τον Μενιάν, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να δώσει το ποσό που ζητάει η Μίλαν
Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε το Champions League και βγάζει στο σφυρί έξι παίκτες
Η Αλ Χιλάλ φουλάρει για τη μεταγραφή του Όσιμεν