Διπλό με πεντάρα τα Τρίκαλα, εύκολα η Σπάρτη και ο Κισσαμικός

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, όπως αναφέρει ο θυμόσοφος λαός, τότε η Σπάρτη, ο Κισσαμικός και τα Τρίκαλα μπορούν να χαμογελούν για το ξεκίνημά τους στην δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση, έστω και αν δεν είναι ο πρώτος στόχος της σεζόν
Σε κάθε περίπτωση όμως, επειδή είθισται να είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και θέλουν μια όσο το δυνατόν πιο αξιοπρόσεκτη πορεία, θα κοιτάξουν να έχουν και ανάλογη συνέχεια. Αν το βάλουν ως προτεραιότητα και δεν παραμερίσουν την διοργάνωση στην συνέχεια της σεζόν.
Τα Τρίκαλα έκαναν επίδειξη δύναμης στην Ελευσίνα, επικρατώντας με το εμφατικό και άκρως εντυπωσιακό 5-0 του Πανελευσινιακού, η φιλόδοξη Σπάρτη φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τα Χανιά (4-0), ενώ ο Κισσαμικός πέρασε από τις Σέρρες, νικώντας 2-0 τον Πανσερραϊκό.
 
Οι συνθέσεις:
ΣΠΑΡΤΗ: Μελίσσας, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Κατσίκης, Μπανούσης, Αρσενίεβιτς Ν., Οικονομόπουλος, Αναστασάκος, Μπουντόπουλος.
ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Αθανασίου, Ζέρης, Θεολόγου, Ηρακλής, Νικολόπουλος, Γκεμίσης, Φουρλάνος, Μάνιας, Σιάνης, Τσουκάνης, Σταματής.
 
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μέλκας, Τσουβαλτσίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Ρούτσης, Σιάκκας, Χατζηδημητρίου, Κάκκο, Τσούτσης, Μαφουτά.
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Παγώνης, Σταθάκης, Παντελάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Βλάχος, Κίκε, Μάντζης.
 
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Στεργιώτης, Ζέλιος, Κωνσταντινίδης, Αρβανίτης, Τσούπρος, Κωστόπουλος, Καμπούρης, Δημόπουλος, Σταματάκης, Ρόκας, Ταμπάκης.
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Παπαδόπουλος, Ριζογιάννης, Νιάρος, Σαρακατσάνος, Βέρτζος, Μουμίν, Χασομέρης, Σερζινο, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Μίνγκας.
Πηγή: sport24.gr  

Δειτε Επισης

Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό
Καταθέτει μήνυση εναντίον του Νέβιλ η Νότιγχαμ
Σειρήνες από MLS για Αλμέιδα
Ο Σίνα επέλεξε να εκπροσωπήσει την εθνική Αλβανίας
Τα άτομα με προβλήματα ακοής, όρασης θα μπορούν να βιώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Θα επηρεάσει ο τραυματισμός του Γιάννη την Εθνική Ελλάδας και το Προολυμπιακό;
Τι δήλωσε ο Έμερι για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη
Ίρβινγκ και Ντόντσιτς έστειλαν το Ντάλας στα ημιτελικά της Δύσης