Βαράν: «Για πάντα στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Τέλος στη φημολογία περί αποχώρησής του απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε ο Ραφαέλ Βαράν, με δηλώσεις που παραχώρησε σε γαλλικό μέσο. Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι δεν σκοπεύει να φύγει, παρά τα σενάρια που ακούγονται.
Οι καλές εμφανίσεις έχουν στρέψει πάνω του τα βλέμματα αρκετών ομάδων. Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν έχει αγωνιστεί σε 14 αναμετρήσεις, ενώ μετρά και δύο γκολ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δηλώσει ανοιχτά την επιθυμία της να εντάξει τον 23χρονο στο ρόστερ της, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να πραγματοποιηθεί.
Με δηλώσεις του στον γαλλικό Τύπο υπογράμμισε ότι το μέλλον του ανήκει στη Μαδρίτη: «Για την ώρα θέλω να μείνω στη Ρεάλ, μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Τα πράγματα στο ποδόσφαιρο γίνονται πολύ γρήγορα, αλλά γιατί να μην κλείσω την καριέρα μου εδώ; Δεν υπάρχει λόγος να φύγω».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γάλλος αμυντικός ανανέωσε πρόσφατα (σ.σ. τον Σεπτέμβριο του 2014) το συμβόλαιό του, έως το καλοκαίρι του 2020.
«Αισθάνομαι πολύ καλά. Προφανώς και είναι δύσκολο να προβλέψουμε το μέλλον, αλλά αυτή τι στιγμή δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα αποχωρήσω».
Ο Ραφαέλ Βαράν αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης απ’ το καλοκαίρι του 2011. Όταν, δηλαδή, πήρε μεταγραφή απ' τη Λανς, έναντι 10 εκ. ευρώ. Μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε 164 αναμετρήσεις, ενώ μετρά και οκτώ τέρματα.
Πηγή: sport24.gr  

Δειτε Επισης

Σε κίνδυνο το ισπανικό ποδόσφαιρο-Σοβαρή απειλή κυρώσεων από FIFA και UEFA
Θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς ο Νίκο Γουίλιαμς
Νέο σόου Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι-Έβαλε το γκολ της νίκης ο Κατράνης με τη Σολτ Λέικ
Αλλαγή σελίδας στην Πόρτο-Νέος πρόεδρος ο Αντρέ Βίλας Μπόας, τέλος ο Ντα Κόστα μετά από 42 χρόνια
Γερά στο κόλπο για Ευρώπη η Λάτσιο και για… υποβιβασμό η Βερόνα
«Αγκαλιά» με το Champions League η Ατλέτικο Μαδρίτης
Έφυγε με βαθμό από το «Parc de Princes» αναβάλλοντας την στέψη της Παρί η Χάβρη
Καθάρισε την Μπράγκα με τριάρα και... περιμένει η Μπενφίκα
Υποβιβάστηκε η ομάδα των Μανωλά και Πασαλίδη
Κοπεγχάγη-Η συγκινητική ιστορία πίσω από τον παίκτη που δεν γνώριζε κανείς