Ιμπραχίμοβιτς: "Ο Μουρίνιο έχει πάντα δίκιο"

Aν υπάρχει ένας προπονητής που ταιριάζει στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, αυτός είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο. Η εξαιρετική επικοινωνία τους επιβεβαιώθηκε στην Ίντερ (2008-'09), σε βαθμό... κακουργήματος. Μπορεί άλλωστε να είναι κάπως δύσκολος ως χαρακτήρας άλλωστε ο σέντερ φορ της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά όταν η συζήτηση πηγαίνει στον πρώην προπονητή του, τότε δεν "σηκώνει μύγα στο σπαθί του".

Πως να χαρακτηριστεί διαφορετικά το γεγονός πως δεν δίστασε να επισημάνει ότι "ο Ζοζέ θα πετύχει όπου κι αν δουλέψει, έτσι είναι ο χαρακτήρας του", έπειτα από ερώτηση που του έγινε για το ενδεχόμενο πρόσληψης του "Chosen One" από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν έμεινε όμως εκεί αφού εξήγησε ότι "τον σέβομαι γιατί μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά επιχειρηματολογεί πάνω σε αυτό και αποδεικνύει πως έχει πάντα δίκιο", για να προσθέσει πως "είναι ένας προπονητής με πάρα πολλές γνώσεις, αλλά ακόμη πιο σημαντικό από αυτό είναι ότι ενδιαφέρεται για τους παίκτες του. Γι αυτό οι παίκτες που επιλέγει είναι πρόθυμοι να πεθάνουν γι αυτόν. Ενδιαφέρεται για σένα κι εσύ ενδιαφέρεσαι για εκείνον".

Τώρα, το αν θα τους δούμε πάλι μαζί στους "κόκκινους διαβόλους" το καλοκαίρι είναι κάτι άγνωστο. Παραμένει δηλαδή αφού ούτε ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει ενημερώσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ούτε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει καταλήξει στο τι θα κάνει μετά το πέρας της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Όπως σχολίασε άλλωστε, "για την ώρα με ενδιαφέρει να παλέψουμε για το Champions League. Αυτός είναι ο στόχος και οι φιλοδοξίες του συλλόγου. Δεν είναι εύκολο αλλά μπορούμε να το κερδίσουμε". Οπότε, ο Ζοζέ Μουρίνιο μπορεί να περιμένει...  

Δειτε Επισης

Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο
Η εξομολόγηση διεθνή διαιτητή που δεν απέβαλε τον Μέσι για τη φανέλα του
Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς