Κοσιής: «Η Ανόρθωση είναι πάνω από τον καθένα από εμάς»

Μιλώντας στον Super Sport FM, ο κ. Κοσιής, τόνισε πως θα πρέπει να γίνουν αλλαγές σε πολλά επίπεδα, προκειμένου η Ανόρθωση να ανακτήσει τη δυναμική της.
 
Μερικές από τις τοποθετήσεις του:
 
«Χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα με κανένα, κάνω μια έκκληση καλύτερα, να σωπάσουμε όλοι, να σταματήσουμε να ασχολούμαστε ο ένας με τον άλλο, η Ανόρθωση είναι πάνω από τον καθένα από εμάς, είτε βάζει ένα ευρώ, είτε βάζει εκατομμύρια, είτε βρίσκεται συνεχώς δίπλα της».
 
«Η ομάδα περνάει άσχημα τα τελευταία χρόνια όχι μόνο σήμερα, υπάρχει όμως η γενική συνέλευση, υπάρχει και ο πρόεδρος στην ομάδα. Προσπαθεί, προσπάθησε ο Πουλλαΐδης , σκάφτεται να αποχωρήσει, δεν σκέφτεται αυτό πρέπει να μας το ξεκαθαρίσει. Το σωματείο δεν είναι εταιρία, έχει υπογράψει μια συμβατική συμφωνία με την Ανόρθωση λιμιτεδ αν θέλεις, η Ανόρθωση είναι ιστορία το επαναλαμβάνω . Αν αποφασίσει ο Πουλλαΐδης να δώσει τις μετοχές του θα πρέπει να το ξεκαθαρίσει».
 
«Η Ανόρθωση είναι ίσως η πιο σωστή ομάδα που μπήκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπήρχε ένα σωστό άτομο ως προπονητής, τα σωστά άτομα στη διοίκηση, καταφέραμε και ξοφλήσαμε τα όποια έξοδα και μετά από πέντε χρόνια καταφέραμε να χρωστούμε περισσότερα λεφτά απ' ότι τότε».
 
«Ο παράγοντας που αναλαμβάνει θα πρέπει να τηρεί τον προϋπολογισμό κατά γράμμα. Αν έχει σαν σωματείο 4 εκατομμύρια έσοδα, να κάνεις 4 εκατομμύρια ακριβώς. Δεν είναι θέμα λεφτών, δεν κατηγορώ όμως ούτε τον Πουλλαΐδη ούτε κανένα. Έγιναν όμως κάποια λάθη και ποδοσφαιρικά λάθη, μια ομάδα που ήταν πρώτη και μετά καταρρέει. Να βάλουμε άτομα στο ποδοσφαιρικό κομμάτι που θα μείνουν στην ομάδα για χρόνια. Να υπάρξει σταθερότητα. Να μην ρισκάρουμε με πρόσωπα. Να έχει ένα γενικό αρχηγό, που να είναι ένα άτομο με βαρύτητα, να ελέγχει όλα που γίνονται γύρω από τα αποδυτήρια. Διαφορετικά είναι τα έσοδα όταν θα μπαίνεις Ευρώπη ή θα παίρνεις πρωτάθλημα και διαφορετικά αν δεν τα καταφέρνεις».
 
«Είμαστε πολύ μικροί μπροστά στην Ανόρθωση, αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι.Αν πρέπει να κάνουμε υπομονή για να φτιάξουμε την υπερομάδα να κάνουμε υπομονή ένα ή δύο χρόνια. Στόχος για εμάς είναι η οικονομική εξυγίανση».
 
«Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ο κόσμος να προσέλθει, να πει τις απόψεις του, να καταθέσει όλα τα στοιχεία, για τον τρόπο λειτουργίας. Να γίνει μια αναδιάρθρωση αν γίνεται του σωματείου με την εταιρία, να δούμε πως θα προχωρήσουμε. Σημαντική και η τοποθέτηση του μεγαλομετόχου, ο οποίος έχει την ευθύνη του πλάνου. Να μας ξεκαθαρίσει τι θέλει από εμάς και τι απόφαση θα παρθεί και αν είμαστε ικανοποιημένοι θα την στηρίξουμε πλήρως».  

Δειτε Επισης

Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν
Στον τελικό κυπέλλου η Μπότεφ του Κέρκεζ
Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους