«Ο κ. Πουλλαΐδης νομίζει ότι είμαστε ηλίθιοι»

Καυστική ήταν η ομιλία των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης στη Γενική Συνέλευση του σωματείου, την οποία ανήρτησαν στην επίσημη σελίδα του ΠΑΝΣΥΦΙ στο Facebook.
 
Εξαπολύουν πυρά σε όσους διοίκησαν την τελευταία οκταετία τονίζοντας πως έχουν μαυροπινακιστεί από την πλατιά μάζα του αγνού Ανορθωσιάτη.
 
Αναλυτικά η ομιλία
Η Γ.Σ της Ανόρθωσης ΕΠΡΕΠΕ να ήταν ό,τι πιο ιερό για τον Σύλλογο και έπρεπε τα μέλη να νιώθουν τιμή να βρίσκονται εδώ σήμερα για να ορίσουν τις τύχες του Σωματείου. Αντ’ αυτού η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, τα τελευταία χρόνια έχει καταντήσει ή την έχετε καταντήσει καλύτερα, μια συγκέντρωση που όλοι καταριόμαστε. Τα τελευταία χρόνια τα μόνα που θυμόμαστε από Γενικές Συνελεύσεις είναι τα πάμπολλα ψέματα, την ανευθυνότητα των εκάστοτε διοικούντων να αναλάβουν τις ευθύνες τους, τους γνωστούς «σωτήρες», τα υπέρογκα ποσά χρέους που οι ίδιοι δημιούργησαν,την καταπάτηση κάθε θεσμού και καταστατικού και στο τέλος τα πίσκαλα προς τους νέους «ευεργέτες» του Σωματείου.
 
Τους καινούργιους «σωτήρες» που θα έγραφαν το όνομα τους στην επόμενη χρυσή σελίδα της Ιστορίας ως αυτοί που ένωσαν τον κόσμο, τον γέμισαν με περηφάνια, τον ταξίδεψαν ξανά στα όνειρα τους. Για να πετύχουν αυτά, αμαύρωναν χρόνο με το χρόνο το ένδοξο Σωματείο μας, το καταχρέωναν πέραν των δυνατοτήτων του, το άφησαν να ξευτιλιστεί σε ευρωπαϊκό και τοπικό επίπεδο και μετά τις φωνές και τις διαμαρτυρίες την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια. Όσοι εμπλακήκατε τα τελευταία 8 χρόνια σε Δ.Σ έχετε μαυροπινακιστεί από την πλατιά μάζα του αγνού Ανορθωσιάτη. Ακούει το όνομα σας και του προκαλείτε αηδία.
 
Τα σημερινά δεδομένα για το Σωματείο μας δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να βρούμε ένα τρόπο να διορθωθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν την Ανόρθωση. Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει και συνομιλήσει με αρκετό κόσμο που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις. Είτε έμμεσα μαζί τους είτε άμεσα. Είτε το κατάλαβαν είτε όχι. Δεν μας ενδιαφέρει διόλου η προσωπική ζημιά την οποία θα υποστούν κάποιοι. Εξάλλου εμείς πάθαμε τόσα, εξ υπαιτιότητας «δικών μας» ανθρώπων αλλά είμαστε ακόμα εδώ προσπαθώντας για το καλύτερο.
 
Μέχρι και την υστάτη προσπαθήσαμε να βρούμε την άκρη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στέλνοντας ακόμα μια προειδοποιητική επιστολή προς τους προέδρους των Δ.Σ.(Σωματείου-εταιρείας) στις 13/05. Μετά από μια εβδομάδα πήραμε γραπτή απαντητική επιστολή από τον κ. Πουλλαΐδη η οποία σαφώς και δεν μας άφησε ικανοποιημένους. Όποιος θέλει μπορεί μετά να έρθει και να συγκρίνει τις δυο επιστολές. Αυτό που θα αντιληφθεί, είναι ότι ο κ. Πουλλαΐδης νομίζει πως είμαστε ηλίθιοι. Όπως νόμισε τότε ότι θα σιωπήσουμε επειδή θα νικούσαμε την Δευτέρα, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε σε συνεδρία του Δ.Σ της εταιρείας.
 
Αυτό που κρατάμε από την επιστολή, γιατί τα άλλα μας προκαλούν γέλιο, είναι η τελευταία του γραμμή ότι «παραιτείται από το Σωματείο και την εταιρεία και δεν θα εμπλέκεται στα διοικητικά πλέον». Πέραν του ότι δεν αληθεύει πραγματικά και θα είναι ακόμα μια «αποχώρηση» όπως τους υπόλοιπους που αποχώρησαν, μας προκαλεί ερωτηματικά πως ένας από τους συνδυασμούς που τελικά δεν κατήλθαν είχαν την στήριξη του και μάλιστα την απόλυτη. Όπως μας προκαλεί ερωτηματικά πως ένας πρόεδρος που δεν έχει σχέση με το άθλημα επέλεξε μεταγραφικό στόχο. Όπως μας προκαλεί ερωτηματικά πως ένας πρόεδρος που στις 23/01 δήλωσε πως πάμε για πρωτάθλημα, μια εβδομάδα αργότερα να κάνει την Ανόρθωση περίγελο σε όλη την ευρώπη με την αναποφασιστικότητα του να τελειώσει μια μεταγραφή.
 
Όπως και όπως και ακόμα χίλια όπως θα μπορούσαμε να γράφαμε για τα πολλά και διάφορα που υποσχέθηκε στον κόσμο και δεν έπραξε ούτε και ένα από τα λεγόμενα του. Όπως σας παραμύθιασε όλους και με την στήριξη σας δημιούργησε την εταιρεία, άκουσον άκουσον για αποτροπή του αφανισμού της Ανόρθωσης. Μα καταλάβατε κ. Πουλλαΐδη για ποιο Σωματείο αναφέρεστε; Έχετε αντιληφθεί την βαρύτητα που κουβαλάει αυτό το Σωματείο και τον κόσμο που το ακολουθά; Μπορεί να πεθάνουμε για τούντο όνομα, για τούτην την μοναδική Ιδέα αλλά δεν αφανίζονται έτσι απλά οι Ιστορίες. Οι εταιρείες σας μπορούν να αφανιστούν μέσα και σε μια νύχτα αν τυχόν και δεν υπάρχουν cash στο κατάρ. Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΠΟΤΕ.
 
Δοκιμάστε μας, και θα δούμε.
 
Εμείς έχουμε να σας πούμε τρία πράγματα που είναι κόκκινες γραμμές.
1ον ) Στο Δ.Σ του Σωματείου δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν άτομα από τους 2 συνδυασμούς που επέδειξαν ενδιαφέρον. Για το θέμα Σωματείου (αν παραμείνει ως έχει η σχέση Σωματείου – εταιρείας), θα οριστεί καινούργια Γ.Σ και θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 2 συνδυασμούς προς εκλογή. Μην μας πείτε για ενότητα.
2ον) Αν βρεθεί άλλη λύση στο ποδοσφαιρικό κομμάτι και παραμένει ως έχει η συμφωνία Σωματείου – εταιρείας, απαιτούμε όπως το εκλεγμένο Δ.Σ δώσει έμφαση στα άλλα τμήματα του Συλλόγου και να υπερασπιστεί με ζήλο το 30% στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, με ότι αυτό συνεπάγεται. Εμείς έχουμε κάποιες ιδέες και είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε με το Σωματείο για ενδυνάμωση των υπόλοιπων τμημάτων και όχι μόνο.
Και 3ον) Αν είναι να φύγετε κ. Πουλλαΐδη κάντε το σύντομα, χωρίς να εκβιάσετε ξανά τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης. Απλά πριν το κάνετε εκπληρώστε τις υποχρεώσεις σας προς το τριετές πλάνο, κλείστε την εταιρεία και άστε το Σωματείο με τον κόσμο του να παλέψουν τουλάχιστον μόνοι τους.
 
Τώρα δεν μπορεί να παλέψει ο κόσμος, γιατί εγκλωβίσατε την Ιδέα του για τα τερτίπια σας και για ό,τι άλλο προσπαθείτε να κάνετε. Του στερείτε καθημερινά την αρρώστια του, τον απογοητεύσατε τόσο εσείς όσο και κάποιοι άλλοι άνθρωποι που δεν τους αξίζει να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται. Πληγώσατε εσείς ΟΛΟΙ την περηφάνια μας και σκοτώνετε κάθε ελπίδα. Η παρουσία κάποιων δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με τίποτα. Μόνο από ευθιξία δεν έπρεπε καν να βρίσκονται σήμερα εδώ. Δεν έπρεπε να μιλούν για την Ανόρθωση. Το ίδιο και εσείς όλοι που μπορεί να γνωρίζετε κάτι μεμπτό εναντίον του οποιουδήποτε και δεν έχετε το θάρρος να το δηλώσετε.
 
Προκαλούμε οποιονδήποτε έχει τα κότσια ενώπιων της Γ.Σ και γνωρίζει έστω και μια τελεία για κάποιον, ότι εσκεμμένα ή μη ασέλγησε στο Σωματείο μας όπως πάρει τον λόγο και το δηλώσει ενώπιων όλων. Ή αν γνωρίζει πως οι προθέσεις κάποιου δεν συνάδουν με αυτές του κόσμου, αυτού του μεγάλου κόσμου που ξεκινά κάθε εβδομάδα από κάθε άκρη και επιστρέφει σπίτι με ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ.
 
Με εκτίμηση
 
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου - MAXHTEC 1994
 
 
 

Δειτε Επισης

Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν
Στον τελικό κυπέλλου η Μπότεφ του Κέρκεζ
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση