Ρανιέρι: «Είμαι ο ίδιος που έδιωξαν από την Ελλάδα»

Μπορεί ο Ρανιέρι να δήλωνε πως δεν θα δει το Τσέλσι-Τότεναμ, αλλά αυτό δεν συνέβη. 
Ο Ιταλός τεχνικός, λίγο μετά τη λήξη του Τσέλσι-Τότεναμ το αποτέλεσμα του οποίου έδωσε και μαθηματικά τον τίτλο στις «αλεπούδες», μίλησε στα Μέσα της πατρίδας του λέγοντας: «Στο γκολ του Αζάρ χοροπήδησα πάνω στην καρέκλα».

Μάλιστα ο Ρανιέρι μεταξύ άλλων πέταξε και τη σπόντα του για την Ελλάδα, από την οποία έφυγε ως αποτυχημένος: «Πάντα πίστευα ότι θα μπορούσα να πάρω ένα πρωτάθλημα. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που έδιωξαν από την Ελλάδα πριν ενάμιση χρόνο και πολλοί είχαν ξεχάσει τι είχα κάνει. Είμαι αυτός που ήμουνα και στην Ελλάδα, δεν έχω αλλάξει. Το μοναδικό που μπορώ να κάνω είναι να το αφιερώσω σε όσους με πίστεψαν».

Για το αν θα παραμείνει στη Λέστερ ο 64χρονος τεχνικός είπε:: «Ναι. Ο πρόεδρος έχει προγραμματίσει να χτίσει μια ομάδα που θα μπορούσε να μπει στο Champions League. Γνωρίζουμε ότι αυτό που έγινε φέτος είναι απίστευτο και του χρόνου θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα και θα παλέψουμε για τη 10η θέση και πάνω».

Όσο για το αν θα υπάρξει στην Ιταλία ποτέ κάποια Λέστερ, ο Ρανιέρι έδωσε τη δική του συμβουλή για να συμβεί: «Ίσως πρέπει να διαθέσουν με διαφορετικό τρόπο τα χρήματα από τα τηλεοπτικά».

Παράλληλα ο Ρανιέρι έστειλε και το μήνυμά του στους οπαδούς της Λέστερ, αυτή τη φορά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας: «Είμαι περήφανος και χαρούμενος για τους παίκτες, τη διοίκηση, το προσωπικό, τους φιλάθλους καιτην οικογένεια της Λέστερ. Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα. Ποτέ μου δεν περίμενα κάτι τέτοιο όταν ανέλαβα την ομάδα. Ήθελα απλά να νικάμε και να γινόμαστε καλύτεροι. Ποτέ μου δεν είχα τόσο μεγάλες βλέψεις για το πού μπορούμε να φτάσουμε. Οι παίκτες μου ήταν φανταστικοί. Ο ένας παλεύει για τον άλλο κι αυτό είναι που μου αρέσει. Τους αξίζει να είναι πρωταθλητές»
 
Πηγή: sdna.gr
 

Δειτε Επισης

Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Πέθανε ο Τοτό Σκιλάτσι
Απολύθηκε ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Champions League: Ρεβάνς τελικού για Σίτι και Ίντερ, «δοκιμασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάρνσλεϊ 7-0: Με... περίπατο στους «16» του League Cup