Kόντρα στο Γιβραλράτ η Εθνική Κύπρου Κ16 στα ημιτελικά

Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ16 που διεξάγεται στην Λευκωσία, έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τους αγώνες που θα ακολουθήσουν το Σαββατοκύριακο (23 και 24 Ιουλίου) όπως και ο αντίπαλος της χώρας μας στην ημιτελική φάση.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου θα τεθεί αντιμέτωπο με την ομάδα του Γιβραλτάρ, η οποία κατέλαβε την 2η θέση στον Β' Όμιλο της διοργάνωσης.

Η Κύπρος τερμάτισε στην 1η θέση του Α' Ομίλου, πετυχαίνοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε στις 17/7 του Σαν Μαρίνο με 80-28, με 63-62 του Αζερμπαϊτζάν στις 18/7, με 72-43 της Μάλτας στις 19/7 και με 60-56 της Ουαλίας στις 20/7.

Σε περίπτωση νίκης το Σάββατο, η Εθνική μας ομάδα θα κερδίσει την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή του ζευγαριού Μολδαβία-Αζερμπαϊτζάν.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να γίνει την Κυριακή 24/7 στις 20:30, με την νικήτρια χώρα να κατακτάει την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θυμίζουμε πως η είσοδος σε όλα τα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι δωρεάν για το φίλαθλο κοινό.

Παράλληλα, όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες μέσω διαδικτύου, μπορούν να το πράξουν, με τα παιχνίδια της Εθνικής Κύπρου να στοιχίζουν 3 ευρώ για κάθε ένα, για αγορά για προβολή μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy, σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.
 

Δειτε Επισης

Πρεμιέρα με Diamond League σε Ντόχα και Μαρόκο για την Κατερίνα Στεφανίδη
Nεκρός στο πόλεμο στην Ουκρανία ο δις πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών Ολεξάντρ Πελεσένκο
ΒΙΝΤΕΟ: Ιπτάμενος Μπανκέρο στην κορυφή του Top-5 του Game 7
Νίκη-έκπληξη από Λάντο Νόρις στο Μαϊάμι
Η πρώτη δημόσια αντίδραση του Τσιτσιπά μετά από τον χωρισμό με την Μπαντόσα
Πρόστιμο 30.000 ευρώ από τη Euroleague στη Φενερμπαχτσέ
Αντετοκούνμπο: O τραυματισμός, η Εθνική Ελλάδας και το Προολυμπιακό
BINTEO: Τήρησε την υπόσχεσή του ο Ντόντα Χολ και κέρασε ζελεδάκια την Τουρκάλα δημοσιογράφο
Τα άτομα με προβλήματα ακοής, όρασης θα μπορούν να βιώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Θα επηρεάσει ο τραυματισμός του Γιάννη την Εθνική Ελλάδας και το Προολυμπιακό;