Η παρουσία Μελισσανίδη τρόμαξε την ΕΠΟ!

To  πρωί της Τρίτης είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί η συνάντηση των ΠΑΕ με FIFA – UEFA. Εντούτοις η ΕΠΟ αποφάσισε την τελευταία στιγμή να την αναβάλει και προσπάθησε με αστείες δικαιολογίες να δικαιολογήσει την απόφασή της. 
 
«1.Να προστατευτεί η εκκρεμούσα διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου της λίγκας κατά τη γενική συνέλευσή της στις 31/8/2016, και 2.Να μην μετατραπεί η κορυφαία αυτή συνάντηση σε πεδίο αντιπαράθεσης και εκλογικής αναμέτρησης μεταξύ εκπροσώπων των ΠΑΕ, βάσει σχεδίου που είχε προετοιμαστεί και προγραμματιστεί προς εκτέλεση από συγκεκριμένα κέντρα», ανέφερε η ομοσπονδία για τους λόγους της ματαίωσης της συνάντησης δίχως να... πείσει κανέναν! 
Όπως αποκάλυψαν, όμως, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου και ο Άρης Ασβεστάς στην εκπομπή τους «Αποκάλυψη Τώρα» στον ΣΠΟΡ – FM 94,6 ένας από τους λόγους που οδήγησε την ΕΠΟ στην απόφαση της αναβολής ήταν η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να δώσει το «παρών» στη συνάντηση. 
 
Ο Μελισσανίδης είχε αποφασίσει να είναι εκεί στη συνάντηση των ΠΑΕ με τη FIFA και είχε ενημερώσει για την πρόθεσή του. Δεν ήταν μία ξαφνική απόφαση, αλλά γνωστή στους περισσότερους και φυσικά στην ΕΠΟ, η οποία τρόμαξε στο ενδεχόμενο να έρθει τετ α τετ μαζί του. Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας ήθελαν πάση θυσία να το αποφύγουν και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που προκάλεσαν τη αναβολή της συνάντησης. Δεν ήταν ο μοναδικός, αλλά η παρουσία του Μελισσανίδη έπαιξε το δικό της (σημαντικό) ρόλο στην απόφαση της ΕΠΟ.
 
Πηγή: www.sdna.gr

Δειτε Επισης

Superleague-Η μάχη της παραμονής περνάει από Βόλο, Αθήνα και Αγρίνιο
Ντέμης για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός-«Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουμε ξαναδεί τόσο μεγάλη διαφορά»
Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού-Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα
Ο Κουέστα έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία του Άρη
Φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ, στο +4 από τον ΠΑΟ-Έχασαν έδαφος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία