Αντίπαλος της Κύπρου ο Γιαννιώτας

Την αποστολή της ανακοίνωσε η Εθνική Ελλάδος ενόψει των αγώνων που ακολουθούν με Κύπρο και Εσθονία. Όπως ήταν αναμενόμενο ο τεχνικός της Εθνικής δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός πλάνων και τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Γιάννη Γιαννιώτα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα από Ελλαδικό μέσο:

Ο Μίχαελ Σκίμπε, βλέποντας την ομάδα του να προέρχεται από τρεις σερί νίκες, συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών με Αυστραλία (το δεύτερο) και Ολλανδία, δεν θέλει να αλλάξει την επιτυχημένη "συνταγή" και με τη λογική του "ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει", θα πορευτεί και στα δυο επόμενα παιχνίδια.

Έτσι, λοιπόν, η μόνη αλλαγή στην αποστολή είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος επιστροφές στην Εθνική αντί του τραυματία, Ανδρέα Σάμαρη. Από 'κει και πέρα, δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις στις κλήσεις του Γερμανού ομοσπονδιακού εκλέκτορα.

Μεταξύ άλλων, στις επιλογές του προπονητή βρίσκονται για μια ακόμη φορά και οι Μανιάτης, Τζιόλης, ασχέτως αν δεν αγωνίζονται καθόλου και δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό αυτή την περίοδο. Ο Σκίμπε τούς εμπιστεύεται και τους θεωρεί πολύτιμους για το παιχνίδι της Εθνικής.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε, είναι οι Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέτσος, Χολέμπας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου και Βέλλιος.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό
Καταθέτει μήνυση εναντίον του Νέβιλ η Νότιγχαμ
Σειρήνες από MLS για Αλμέιδα
Ο Σίνα επέλεξε να εκπροσωπήσει την εθνική Αλβανίας
Τι δήλωσε ο Έμερι για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη
Πώς μπορούν να αλλάξουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια του 2024/25 για την Ελλάδα αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Conference League
Ποντένσε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τελικό, θα πάμε βήμα-βήμα»
Τρελάθηκε η Ευρώπη με Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ-Τι αναφέρει ο ξένος Τύπος για την ιστορική νίκη στο «Βίλα Παρκ»
Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Καμπί μετά τον θρίαμβο στο «Βίλα Παρκ»
Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο, στην υποδοχή της αποστολής