Ήρθε ο Αντάλ, στο ακουστικό για Ίσμα, τίποτα δεδομένο με Αλβες

Ένα είναι το βέβαιο στην περίπτωση του Ίσμα Γκονσάλβες και ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ το μετέφερε από την πρώτη στιγμή που βγήκε στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον της Χαρτς για τον επιθετικό της Ανόρθωσης.
 
Η «Κυρία» δεν θα δώσει την συγκατάθεση της για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή αν η Χαρτς δεν πληρώσει, τουλάχιστον, 200 χιλιάδες ευρώ. Η προσφορά των Σκωτσέζων δεν απείχε πολύ από τα χρήματα που ζητά η ομάδα της Αμμοχώστου (ήταν στις 150 χιλιάδες ευρώ) και εφόσον την αυξήσουν θα ολοκληρωθεί το deal καθώς έχουν σύμμαχο την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να μετακομίσει στην Σκωτία.
 
Το μέλλον του Ίσμα στην Ανόρθωση είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το ενδεχόμενο μεταγραφής του Αντρέ Άλβες. Το όνομα του Βραζιλιάνου επιθετικού της ΑΕΚ
έπεσε στο τραπέζι, εξετάζεται από την τεχνική ηγεσία της «Κυρίας», όμως δεν είναι το μοναδικό και μια τέτοια μεταγραφή θα γίνει μόνο υπό προϋποθέσεις.
 
Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε πως η Ανόρθωση θα κινηθεί για επιθετικό περιοχής (ακραίος επιθετικός θα αποκτηθεί ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τον Γκονσάλβες και πιθανότατα αυτός θα είναι ο Ρουμάνος Λίβιου Αντάλ που βρίσκεται ήδη στην Κύπρο) μόνο εάν παραχωρηθεί ο Γκονσάλβες.
 
Η απόφαση που πάρθηκε είναι όπως η Ανόρθωση να μην προχωρήσει σε ενίσχυση στην άμυνα, καθώς ο Ρόνι Λέβι έχει τη δυνατότητα μετά την απόκτηση του Μίτροβιτς να μετακινήσει στα μετόπισθεν τους Ζοάο Βίκτορ ή Σιβού.
 
Τι ζητά ο Άλβες, τι δίνει η Ανόρθωση
Στο ενδεχόμενο, λοιπόν, που πωληθεί ο Ίσμα Γκονσάλβες τότε θα προχωρήσουν οι επαφές με τον Αντρέ Άλβες. Ο Βραζιλιάνος ούτε φθηνός είναι ενώ ζητά κλειστό συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου.
 
Για να φορέσει τη φανέλα της Ανόρθωσης θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, να ρίξει (ελαφρώς) τις οικονομικές του απαιτήσεις και να αποδεχθεί να μπουν στο συμβόλαιο του ασφαλιστικές δικλίδες που θα επιτρέπουν στην Ανόρθωση να έχει το δικαίωμα λύσης του εφόσον δεν ισχύσουν κάποια δεδομένα.
 
Ο Ρόνι Λέβι έχει στα υπόψη και άλλα ονόματα επιθετικών γι’ αυτό δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Αντρέ Άλβες θα φορέσει τη φανέλα της Ανόρθωσης εάν αποχωρήσει ο Γκονσάλβες. Το σενάριο είναι μεν υπαρκτό, εντούτοις για να πραγματοποιηθεί θα πρέπει να γίνει σειρά άλλων γεγονότων.  
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Με νίκη 4-3 επί της Καρμιώτισσας ολοκλήρωσε η ΑΕΛ τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα
Primetel: Ανανέωση της Συμφωνίας Διανομής Αθλητικού περιεχομένου με τη Cyta
Με εξάρα επί του Εθνικού αποχαιρέτησε η Δόξα Κατωκοπιάς την Α΄ Κατηγορία
Η μπάλα της Primetel καταλήγει στα δίχτυα της Cytavision-Διαφοροποιείται το σκηνικό στα τηλεοπτικά
Εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια της Ανατολικής οι οπαδοί της Ομόνοιας
Ορίστηκε η καυτή σφυρίχτρα του μεγάλου τελικού πρωταθλήματος στο ΓΣΠ
Μη προσβάσιμα τα γήπεδα σε ΑμεΑ, πολλά παράπονα για το στάδιο Άλφαμεγα-Σειρά μέτρων από Λοττίδη
«Ο καθένας έγινε οικονομολόγος, τα 24 εκ. προέρχονται από χορηγούς και τη συμβολή των ιδιοκτητών»
Βράβευση για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας, Μιχάλη Χαραλάμπους
Ο Πίττας πολυτιμότερος της Εθνικής μετά από εισήγηση του Τιμούρ Κετσπάγια