«ʼκυρο» στην Ρεάλ ο Κέιν: «Η Τότεναμ είναι το σπίτι μου, θέλω να μείνω»

Αρνητικός στο ενδεχόμενο αποχώρησής του από την Τότεναμ παρουσιάστηκε ο Χάρι Κέιν, προσγειώνοντας ανώμαλα την Ρεάλ Μαδρίτης, που σύμφωνα με τις φήμες, σκοπεύει να διαθέσει ακόμη και τον ΓκάρεθΜπέιλ για τα μάτια του 24χρονου επιθετικού.

«Θέλω να μείνω στην  Τότεναμ, είμαστε σε ένα υπέροχο μέρος. Το προπονητικό κέντρο είναι εντυπωσιακό, το νέο γήπεδο ετοιμάζεται, ο προπονητής είναι εξαιρετικός και η ομάδας μας νεανική. Είναι υπέροχα και είμαι πλήρως αφοσιωμένος στην Τότεναμ.

Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, αλλά αυτό είναι το σπίτι μου. Εδώ ωρίμασα και ανυπομονώ να κερδίσω πράγματα, γιατί για μένα είναι το μόνο που μετράει. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και έχουμε συμβόλαια μακράς διάρκειας. Οι φήμες είναι κολακευτικές, αλλά δεν τους δίνουμε σημασία, έχουμε μια δουλειά να κάνουμε», τόνισε ο Άγγλος.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Οριστικό deal Μπαρτσελόνα με Φλικ για νέο συμβόλαιο ως το 2027
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Κάρλο Αντσελότι
Τρομερή δήλωση από τον Φλικ-«Θέλω να μείνει ο Σέζνι και ας καπνίζει κάποια τσιγάρα»
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Εμπλοκή της Σίτι στην τελειωμένη μεταγραφή Βιρτς στην Μπάγερν-Συμφωνία των Άγγλων με την Λεβερκούζεν
Σάλος με τους διαλόγους του VAR στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το χέρι του Φερμίν-«Ευτυχώς θεέ μου»! (vid)
Οι Γενοβέζοι πάγωσαν το «Μαραντόνα» και έβαλαν φωτιά στη μάχη για το σκουντέτο
Ανατροπή από άλλο πλανήτη-Η Μπαρτσελόνα αγκαλιά με τον τίτλο στο ματς της χρονιάς με τη Ρεάλ
BINTEO: Στον αγωνιστικό χώρο ο Μαρινάκης, τα έψαλλε στον Εσπίριτο Σάντο για τη νέα γκέλα
Tα δεδομένα για τα εισιτήρια του Champions League στην Premier League