«Ντέρμπι κορυφής με την Ανόρθωση… χαχαχα Θεέ μου τι ζούμε»

Μεγάλες στιγμές ζουν στην Πάφο στην αρχή της τρέχουσας σεζόν. Με τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας (4-0) η Πάφος φιγουράρει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Με 14 βαθμούς είναι στην 3η θέση, δύο πίσω από τη δεύτερη ΑΕΚ και τέσσερις από την πρωτοπόρο Ανόρθωση. Μάλιστα, η παφιακή ομάδα έχει αγώνα λιγότερο, μιας και είχε αναβληθεί ο αγώνας της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα.
 
Την ερχόμενη Τετάρτη (25/10) η Πάφος θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση και με βάση τα βαθμολογικά δεδομένα ο αγώνας είναι ντέρμπι κορυφής. Το γεγονός αυτό σχολιάζουν, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας.
 
Η ανακοίνωση:
«Who is the best? ΠΑΦΟΣ Who is the best? ΠΑΦΟΣ Who is the best? ΠΑΦΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣ
Χίλια μπράβο σε όλους, προπονητή, ποδοσφαιριστές, στον κόσμο που ήρθε στο ΠΑΦΙΑΚΟ, άλλα και σε όλους τους συντελεστές της δημιουργίας αυτής της μεγάλης ομάδας που απολαμβάνουμε και χαιρόμαστε φέτος.
Ακόμη ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και Ευχαριστώ αξίζει να δώσουμε ιδίως στον ρώσο επενδυτή της ομάδας μας, σε αυτόν τον άνθρωπο που λέγεται Σεργκέι Λομάκιν.
Υ.Γ: Ο κόσμος της ομάδας είναι καιρός να ξυπνήσει και να έρθει στο γήπεδο να στηρίξει την ομάδα!!
Υ.Γ.2: Την Τετάρτη έχουμε αγώνα, βασικά "Ντέρμπι κορυφής" με την Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος (6:00).. χαχαχα Θεέ μου τι ζούμε. Ναι ακούγεται κάπως αστείο, άλλα είναι αληθινό..
Υ.Γ.3: Για τον αγώνα της Τετάρτης η διοίκηση θα βάλει δωρεάν λεωφορεία για τον κόσμο. Όσοι ενδιαφέρονται να πάνε θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ομάδας μέχρι την Τρίτη το απόγευμα και να κλείσουν θέση».
 

Δειτε Επισης

Το βάλσαμο στις πληγές τους κρύβεται στο ΓΣΠ
Νίκησε και έπιασε κορυφή ο Άρης-Κέρδισε με 2-1 τη Σαλαμίνα
Ανανέωσε με Ντράγκομιρ μέχρι το 2028 η Πάφος
Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΕΝΠ και Εθνικό
Σταθερά πρώτος ο Ύψωνας, γκέλες για Ολυμπιακό Λευκωσίας και ΑΕΖ
Οι ενδεκάδες των Κάναντι και Μπαντία το παιχνίδι ΕΝΠ-Εθνικός
Έκτακτη Γενική Συνέλευση και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΑΠΟΕΛ
Πρόεδρος μεγάλης ελληνικής ομάδας αγοράζει σύλλογο της Κύπρου
Με δύο αγώνες αρχίζει η 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Β κατηγορίας