Ξεπέρασε τους Τολμές και Ντα Σίλβα ο Σάλαϊ (vid)

ΚΟΠ και Bet On Alfa συνεχίζουν και φέτος το θεσμό της ανάδειξης των τριών καλύτερων τερμάτων σε κάθε αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

Κάθε αγωνιστική, η Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ θα επιλέγει τα τρία καλύτερα τέρματα της αγωνιστικής λαμβάνοντας υπόψη διάφορα κριτήρια όπως, την εκτέλεση, τη δημιουργία και την ομαδική προσπάθεια. 

Στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου, θα αναδειχθεί το καλύτερο τέρμα του Πρωταθλήματος Cyta και ο ποδοσφαιριστής που θα το πετύχει, θα τιμηθεί στην ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ. 

Καλύτερο τέρμα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta έχει αναδειχτεί αυτό που πέτυχε ο Σάλαι του ΑΠΟΕΛ σε βάρος της ΑΕΚ. Ο νεαρός Ούγγρος σκόραρε με όμορφο σουτ στην κίνηση, μειώνοντας στο χρονικό εκείνο σημείο σε 2-1 για την ομάδα του.

Το δεύτερο τέρμα του πρώτου σκόρερ του Πρωταθλήματος Φλοριάν Τολμές τον αγώνα ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ έχει αναδειχτεί ως το δεύτερο καλύτερο τέρμα της αγωνιστικής. Ο Τολμές είχε σκοράρει στην προηγούμενη αγωνιστική το καλύτερο τέρμα και τώρα, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική βρίσκεται στην καλύτερη τριάδα.

Την καλύτερη τριάδα συμπληρώνει το φάουλ του Άλεξ Ντα Σίλβα με το οποίο ο Απόλλωνας πήρε τη νίκη σε βάρος του Άρη.

Δείτε το video με τα καλύτερα τέρματα:
 

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του