Στην Κίνα για επαφές με εταιρεία που επενδύει στην Πρέμιερ Λιγκ ο Τζιωνής

Ανοίγει τον κύκλο συνεργασιών με ξένες ομάδες και εταιρίες με σκοπό την ανάπτυξη των ακαδημιών και γενικότερα το θέμα οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος η Ομόνοια. Μετά τη συμφωνία με την Μπενφίκα οι "πράσινοι" προσανατολίζονται σε συνεργασία με εταιρεία που επενδύει τόσο στο κινέζικο όσο και την Πρέμιερ Λιγκ. 

Για τον σκοπό αυτό, σύμφωνα με δημοσίευμα της οπαδικής ιστοσελίδας "omonoianews.com" ο πρόεδρος του σωματείου ταξίδεψε στην Κίνα για να έχει κατ' ιδίαν επαφές με ανθρώπους της εν λόγο εταιρείας. 

Aναλυτικά το δημοσίευμα

Στην Κίνα βρίσκεται από χθες, ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής. Σύμφωνα με πληροφορίες, μελετάται το ενδεχόμενο συνεργασίας με κινεζική εταιρεία, η οποία έχει εμπλοκή στο κινεζικό και βρετανικό ποδόσφαιρο. Εξετάζεται το ενδεχόμενο συνεργασίας σε θέματα ακαδημιών, οργάνωσης και λειτουργίας του συλλόγου. Προηγήθηκαν κάποιες επαφές κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα η συνεργασία να πάρει σάρκα και οστά.

Στην Ομόνοιας, πάντως, κρατάνε μικρό καλάθι μέχρι στιγμής, μέχρι να ολοκληρωθούν οι σχετικές επαφές. Μετά και από την Μπενφίκα στην Ομόνοιας φαίνεται ότι ψάχνουν σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας με ομάδες και φορείς από το εξωτερικό, για την άντληση τεχνογνωσίας και εμπειρογνωμοσύνης σε διάφορους τομείς.

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας