ΑΕΚ: Επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναγίδη

Την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον νεαρό Γιάννη Παναγίδη ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Στις δηλώσεις του ευχαριστεί τους γονείς του και τους προπονητές του που τον βοήθησαν να φτάσει μέχρι εδώ.

Η ανακοίνωση:
«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία και τις υπογραφές του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον νεαρό διεθνή μέσο Γιάννη Παναγίδη.

Το γεγονός ότι ο νεαρός προέρχεται από τις Ακαδημίες μας γεμίζει με περηφάνια και ελπίζουμε το παράδειγμα του να ακολουθήσουν στο μέλλον και άλλοι ποδοσφαιριστές.
 


«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω υπογράψει το πρώτο μου συμβόλαιο. Θα ήθελα καταρχάς να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους προπονητές μου που με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ. Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα, τώρα πρέπει να δουλέψω περισσότερο από ποτέ και με σκληρή δουλειά θα περιμένω την ευκαιρία μου», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Παναγίδης».

Δειτε Επισης

Ανέλυσε το πλάνο με τους Βραζιλιάνους ο Πετρίδης-Απάντησε με αιχμές στους «οκτώ»
Ανακοίνωσε τη συμφωνία με την F8 Sports ο ΑΠΟΕΛ-Παρουσιάζεται το πλάνο στη Γενική Συνέλευση
Επιστρέφει στην ΑΕΛ μετά από πέντε χρόνια ο Γουίλερ
Επέστρεψε στην Εστεγκλάλ εν μέσω πολέμου ο Σα Πίντο
Η τοποθέτηση του Φράγκου για την αναγνώριση των τίτλων-«Βλέπω τεράστια ένταση και μίσος»
Στην παρουσία UEFΑ και FIFA η εκλογική συνέλευση της ΚΟΠ για ανακήρυξη του Λοΐζιδη στην προεδρία
Η Ανόρθωση ξεκαθαρίζει για το εμπάργκο μεταγραφών
Πρώτη προπόνηση της Ομόνοιας στην Κυπερούντα και οι δηλώσεις Μπεργκ
Οι ημερομηνίες των αγώνων Μακάμπι Τελ Αβίβ-Πάφος FC
Η ΚΟΠ αναγνώρισε και καταχώρησε τα τρόπαια του Πεζοποερικού και της ΕΠΑ στην ΑΕΚ