Λέβι: «Μ' ανησυχεί η κατάστασή μας»

Στην απουσία κινήτρου για τους ποδοσφαιριστές του στο πρωτάθλημα και στις συνέπειές της στην απόδοση της Ανόρθωσης αναφέρθηκε ο Ρόνι Λέβι στη συνέντευξη Τύπου μετά την εκτός έδρας ήττα από την Ομόνοια.
«Δεν είμαι ικανοποιημένος ούτε από την εμφάνιση ούτε από το αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, η Ομόνοια μας πίεσε πολύ καλά και δεν βρηκαμε τις απαιτούμενες λύσεις. Το τελικό αποτελεσμα είναι δίκαιο, αν και στην επανάληψη ήμασταν κάπως καλυτεροι κι είχαμε ευκαιρια για το 1-1. Σε κόντρα ωστόσο δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ κι εκεί τέλειωσε το παιχνίδι. Μ’ ανησυχεί η κατάσταση μας, προσπαθώ κι εγώ να πιέζω τους ποδοσφαιριστές, αλλά αφού δεν πάμε για τον τίτλο, είναι δύσκολο να είναι αφοσιωμένοι και συγκεντρωμένοι. Για μένα υπάρχουν αρκετοι λόγοι για να παίξει ένας ποδοσφαιριστής κι αυτό προσπαθώ να τους εξηγήσω. Για να έχουμε ελπίδες στο κύπελλο, πρέπει να παίζουμε καλά και στο πρωτυάθλημα, ελπίζω να το κατάλαβαν σήμερα», υπογράμμισε ο Ισραηλινός τεχνικός.
 

Οκτώ τελικοί για την Ευρώπη
Από την πλευρά του ο Άκης Ιωακείμ ήταν λακωνικός. «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως η Ανόρθωση. Εκτιμώ κι εγώ πως είναι δίκαιο το αποτελεσμα. Για μας υπάρχουν οκτώ τελικοί, μέσα από τους οποίους πρέπει να βγει η Ομόνοια Ευρώπη. Τώρα υπάρχει ξεκούραση και με την επιστροφή των τραυματιών θα πολεμούμε κάθε παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος μας», τόνισε ο τεχνικός της Ομόνοιας.
  

 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League