Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ, μετά τον θάνατο του 16χρονου Άρη Παπαχαραλάμπους, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή, έπειτα από ενάμιση μήνα νοσηλείας, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στην Αγλαντζιά, όταν παρασύρθηκε από όχημα ενώ οδηγούσε σκούτερ.
Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του αναφέρει πως «καλό ταξίδι, Άρη… Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον άδικο χαμό του νεαρού Άρη, ενός δικού μας ανθρώπου, ενός πιστού φίλου του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε. Σε τέτοιες στιγμές τα λόγια είναι φτωχά. Η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Άρη και τους εύχεται δύναμη και κουράγιο. Καλό Παράδεισο και να μας βλέπεις από εκεί ψηλά».
Σε ανάρτηση προχώρησε και ο ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ του οποίου ήταν μέλος ο άτυχος 16χρονος, αναφέροντας πως «δυστυχώς σήμερα ακόμα ένας αδελφός προστέθηκε στον Πορτοκαλί ουρανό. Ο μικρός Άρης θα μείνει για πάντα χαραγμένος στις καρδιές μας ως ένας αγνός ΑΠΟΕΛίστας. Ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του».
Σημειώνεται πως στο πρόσφατο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΛ, οι παίχτες των γαλαζοκιτρίνων ύψωσαν πανό μπροστά από την νότια την κερκίδα των οργανωμένων όπου πήγαινε ο 16χρονο;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχασε τη μάχη με τη ζωή o 16χρονος που παρασύρθηκε με το σκούτερ του από μεθυσμένο οδηγό-Υπέκυψε στα τραύματα του ενάμιση μήνα μετά




