Σε επαφές με Ντιεγκίνιο η «Κυρία»

Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός, Ντιέγκο Φρανσίσκο Ρόκα, γνωστός ως Ντιεγκίνιο αξιολογήθηκε θετικά από την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης, η οποία άνοιξε δίαυλο επαφών με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. 
 
Πρόκειται για 25χρονο δεξιοπόδαρο επιθετικό που αγωνίζεται κυρίως στο φτερό της επίθεσης, ενώ μπορεί να παίξει και στην κορυφή. 
 
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στην Κόβα Πιετάντε, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας, όπου μέτρησε 32 συμμετοχές (31 βασικός) και σημείωσε έξι γκολ. Την περίοδο 2015-16 ήταν στην Εστορίλ, με τη φανέλα της οποία συμμετείχε σε 21 παιχνίδια (έξι βασικός), χωρίς να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα. 
 
 
Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Σάββας Πηλακούτας. 
 
Για τα μεταγραφικά:
«Η επιτροπή προγραμματισμού αξιολογεί διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο ο Δημήτρης Δημητρίου, αποχώρησε ο Γκιγιέρμε Σάντος. Γίνεται προσπάθεια και με άλλους ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποχωρήσουν. Όσο περνάει ο καιρός μπορεί και οι ίδιοι να εμφανίζονται πιο διαλλακτικοί».
 
Για τους Αμπουμπακάρ και Ντιεγκίνιο:
«Φθάνουν καθημερινά αρκετά ονόματα στα γραφεία της Ανόρθωσης. Κάποια ισχύουν κάποια όχι. Έχουν σταλεί κάποιες προτάσεις και αναμένουμε την απάντηση τους. Υπάρχουν και ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ που έγιναν προτάσεις ανανεώσεις και τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν εξελίξεις».
 
Για τον Ανδρέα Μακρή:
«Δικαιούμαστε ένα ποσοστό μεταπώλησης από αυτή την μεταγραφή. Αναμένουμε να μάθουμε ακριβώς το ποσό με σχετική ενημέρωση από την αγγλική ομάδα. Έγινε μια βολιδοσκόπηση για να δούμε τι σκέφτεται ο ποδοσφαιριστής αλλά δεν προχώρησε η περίπτωση του».
 
Για τον Γιώργο Κολοκούδια:
«Μας ενδιαφέρει η κάθε περίπτωση αξιόλογου ποδοσφαιριστή Κύπριου., είναι δύσκολο να βρεις Κύπριο ποδοσφαιριστή. Εμείς κάνουμε τις δικές μας προσπάθειες να ενισχύσουμε το κυπριακό στοιχείο στην ομάδα μας».
 
Για τον Ζοάο Βίκτορ και τον Μίτροβιτς:
«Είναι θέμα που θα κλείσει θετικά ή αρνητικά μέσα στις επόμενες μέρες. Χρειάζεται λίγη υπομονή».
 
 
 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League