Όταν ο ΑΠΟΕΛ έδωσε 15,000 λίρες για τον Αριστοκλέους

Καλεσμένος στην εκπομπή «ΟΛΑ ΜΑΛΕ» ήταν ο παλιός ποδοσφαιριστής, και νυν προπονητής και σκάουτερ Άριστος Αριστοκλέους ο οποίος θυμήθηκε τον τρόπο με τον οποίο μετακόμισε στο ΑΠΟΕΛ και άρχισε τη μεγάλη καριέρα.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άριστου Αριστοκλέους στο Super Sport FM:
«Το ΑΠΟΕΛ έδωσε 15 χιλιάδες λίρες το 1989 στην ΟΧΕΝ Περιστερώνας για να με αποκτήσει. Ήμουν 15 χρόνων και 1η Ιουνίου υπόγραψα στο ΑΠΟΕΛ μαζί με τον Σάπουριτς και τον Γκόγκιτς. Ο πατέρας μου ήταν φροντιστής της ΟΧΕΝ στην γ΄ κατηγορία. Εγώ πήγαινα και τον βοηθούσα και  κλωτσούσα την μπάλα στα 9 μου χρόνια. Ήμουν από φτωχή οικογένεια και έπρεπε να δουλεύω.
 
Τότε έπαιρνα καφέ στον κ. Πανίκο Γεωργίου. Με ρώτησε αν παίζω ποδόσφαιρο και του είπα ότι παίξω στην ΟΧΕΝ. Με κάλεσε στην Εθνική κάτω των 16 ο κ. Γεωργίου, έπαιξε ένα παιχνίδια και ήρθε ο κ. Μαντζουράκης με είδε και άναψε το πράσινο φως να μετακομίσω στο ΑΠΟΕΛ.
 
Τότε άρχισε η καριέρα μου, έπαιξα σε όλες τις Εθνικές. Μπήκα το 1989-1990 για να κάνω προπόνηση. Ήμουν και τυχερός, ο Γιάννος έπαθε χιαστούς, ο Χατζηλούκας είχε πρόβλημα με την καρδία. Ένα παιχνίδι με την Ένωση ζήτησε αλλαγή ο Γιάγκος Ιωαννίδης στο 4-1 για να μπω εγώ και από τότε δεν έπαιξε ξανά ο Γιάγκος (γέλια). Με βοήθησαν όλοι, ο Χατζηλούκας, ο Τόζα, ο Γκόγκιτς, ο Αλεξάνδρου, ο Ιωάννου, ο Πετρίδης, ο Φασουλιώτης και άλλοι».
 

Δειτε Επισης

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου