Κλείνει Κλωναρίδη η ΑΕΚ!

Στον δρόμο της επιστροφής στα Σπάτα βρίσκεται ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αποφάσισε να μην συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και έκανε άνοιγμα στην ΑΕΚ, μεταφέροντας στους ανθρώπους της ότι θα ήθελε να συνεχίσει στην Ελλάδα, φορώντας ξανά τη φανέλα της ομάδας στην οποία αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά.
 
Οι Κιτρινόμαυροι, που κινούνται σε όλα τα μέτωπα για την ενίσχυσή της στην μεσοεπιθετική γραμμή, ήταν αναμενόμενο ότι δεν θα έμεναν αδιάφοροι. Και εφόσον έκλεισε ο ίδιος το θέμα με τον Παναθηναϊκό (καθώς δεν ήθελαν να μπουν σφήνα στις συζητήσεις των δύο πλευρών) έκαναν την κίνησή τους, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες σε προχωρημένες συζητήσεις για να κλείσει η μεταγραφή.
 
Φυσικά, για να συμβεί αυτό η ΑΕΚ θα καλύψει τα χρήματα που πρέπει να καταβληθούν στη Λανς, με την οποία ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, ενώ ο ίδιος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για 3 ή 4 χρόνια.
Πηγή: sdna.gr  

Δειτε Επισης

Ολυμπιακός: Συνεχίζει την προσπάθεια για Μίγια
Η μέρα που ο Δέλλας έστειλε στον τελικό την Ελλάδα-Πώς ο «Κολοσσός» έβγαλε νοκ άουτ την Τσεχία
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Στην κορυφή των πιο ταλαντούχων playmakers εκτός των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης ο Καρέτσας
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Η Οβιέδο θέλει Μαξίμοβιτς, δεν διαπραγματεύεται ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε ο Σιπιόνι στον Ολυμπιακό
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος