Μας πήραν για… νούμερα με τα νούμερα εισιτηρίων που παρουσιάζουν οι ομάδες

Η πτωτική πορεία των εισιτηρίων στα κυπριακά γήπεδα χρόνο με τον χρόνο βγάζει «μάτι» κάθε σαββατοκύριακο. Η ανακοίνωση της ΚΟΠ με την αναλυτική παρουσίαση της διάθεσης εισιτηρίων κάθε ομάδας δεν χρειαζόταν για να πιστοποιήσουμε το πρόβλημα, απλά το επικύρωσε.
 
Ο αριθμός των 14841 εισιτήριων για τον πιο εμπορικό αγώνα του πρωταθλήματος (ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ στη β’ φάση) φανερώνει ότι ο φίλαθλος κόσμος γυρίζει ολοένα και περισσότερο την πλάτη στον κυπριακό ποδόσφαιρο.
 
Τα αίτια που κάνουν τους οπαδούς να προτιμούν τον καναπέ ή τις καφετέριες αντί το γήπεδο είναι πολλά και επιβάλλεται ν’ απασχολήσουν έντονα τα σωματεία, τα οποία στο τέλος της ημέρας είναι τα χαμένα της υπόθεσης.
 
Διαβάστε εδώ ρεπορτάζ του REPORTER για την πτωτική πορεία στα εισιτήρια
 
Αυτό που ξενίζει είναι οι αριθμοί που παρουσιάζουν στα εισιτήρια που διέθεσαν αρκετές από τις ομάδες Α’ Κατηγορίας, οι οποίες αγωνίζονται σε ιδιόκτητα γήπεδα.
 
Τα 24,451 εισιτήρια της ΑΕΚ σε 18 εντός έδρας αγώνες και τα 7,246 εισιτήρια της Νέας Σαλαμίνας είναι εξαιρετικά μικρός αριθμός και δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Οι «κακές γλώσσες» λένε ότι οι ομάδες κρύβουν εισιτήρια για φορολογικούς σκοπούς.
 
Εφτά χιλιάδες κόσμο η Σαλαμίνα τον πήρε από μόνη της και με το παραπάνω στα παιχνίδια που έδωσε, χωρίς να υπολογίζονται οι φιλοξενούμενοι οπαδοί. Παρόμοια φαινόμενα εμφανίζονται και σε άλλα ιδιόκτητα γήπεδα, όπως το «Δασάκι» και το «Αντώνης Παπαδόπουλος». 
 
Άρα, οι «ειδικοί» (σωματεία, ΚΟΠ) πρέπει να προβληματιστούν για την απομάκρυνση του κόσμου από τα γήπεδα και το κράτος για τη φοροδιαφυγή μπροστά στα «μάτια» του. 
 
 
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας