«Δεν κυριάρχησε κατά κράτος ο Απόλλωνας στο ντέρμπι»

Την άποψη πως ο Απόλλωνας δεν κυριάρχησε κατά κράτος αν λάβουμε υπόψην μας τα στατιστικά, εξέφρασε η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου.

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 επισήμανε πως κάποια στιγμή θα ερχόταν η ήττα ωστόσο τόσο ο προπονητής όσο και οι παίχτες πρέπει να προβληματιστούν και να διορθώσουν πράγματα ενόψει της συνέχειας.

Οι δηλώσεις της:

Για το ντέρμπι: «Μας στεναχωρεί ιδιαίτερα το αποτέλεσμα αυτό αλλά είχαμε απέναντι μας μια ισχυρή και δεμένη ομάδα. Δεν είναι δικαιολογίες, δεν παρουσιαστήκαμε καλοί όσο σε άλλα παιχνίδια. Θα πρέπει να μας προβληματίσει για να βελτιωθούμε». 

«Αρχικά η ΑΕΛ θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά και αν έμπαινε το γκολ στα πρώτα λεπτά ίσως η εξέλιξη του αγώνα να ήταν πολύ διαφορετική. Με βάση τα στατιστικά δεν κυριάρχησε κατά κράτος ο Απόλλωνας. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και στο πέναλτι. Είναι δουλειά και του προπονητή να δει τι ακριβώς πήγε λάθος, υπάρχει ο χρόνος στην διακοπή να βρούμε το πρόβλημα και να το λύσουμε. Υπάρχουν και οι κακές στιγμές. Πρέπει να υπάρξει κατανόηση και από τον κόσμο. Έτσι και αλλιώς κάποτε θα ερχόταν η ήττα».

Η συνέχεια: «Για την ώρα θα ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές και από Τετάρτη θα αρχίσει ξανά η προετοιμασία. Αγωνιστικά δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα. Θα απουσιάζουν οι διεθνείς. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τους ποδοσφαιριστές στις Εθνικές ομάδες γιατί είναι αρκετοί αυτοί».

Δειτε Επισης

«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»