Σούπερ ντέρμπι για Ολυμπιακό και Εθνικό!

Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα και ώρα 19:00 η αυλαία της έβδομης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Στο Μακάρειο Στάδιο ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας. Απευθείας από τη Cytavision ο αγώνας με τη στήριξη της ΚΟΠ.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και βρίσκεται στους δώδεκα βαθμούς, όπως και ο Εθνικός Άχνας, που είναι και η μοναδική αήττητη ομάδα της Κατηγορίας.

Την ίδια ώρα στη Λακατάμια το ΘΟΪ θα φιλοξενήσει τη ΜΕΑΠ που προέρχεται από το νικηφόρο 1-0 επί της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών.

Το Σάββατο θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Οθέλλος Αθηαίνου – Αναγέννηση Δερύνειας, ΠΑΕΕΚ – Αγία Νάπα, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – ΑΕΖ, Ακρίτας Χλώρακας – Ονήσιλλος Σωτήρας και την Κυριακή ΑΣΙΛ – Ομόνοια Αραδίππου και Άρης – Διγενής Ορόκλινης.
 
Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ

Δειτε Επισης

Στη Θεσσαλονίκη ο Δώνης για τη μεταγραφή του στον Άρη
Οι αντίπαλοι ΑΕΚ, Άρη και Ομόνοιας στον δεύτερο προκριματικό του Conference League
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Με την Maccabi Tel-Aviv αρχίζει το ταξίδι για τα αστέρια η Πάφος Fc
Το στρατηγικό πλάνο του Χάρη Σάββιδη για την Προεδρία της ΚΟΠ και στο βάθος η δημιουργία Λίγκας
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Τέλος ο Μεσίνα-«Να είσαι διαιτητής στην Κύπρο είναι πιο δύσκολο από ό,τι σε άλλες χώρες»
Παρελθόν και επίσημα από τον Απόλλωνα ο Χάμπος Κυριάκου
Στα βαθιά η ΑΕΚ-Κληρώθηκε με την Παρτιζάν στον πρώτο προκριματικό του Europa League
Θέλει να κάνει το μπαμ με Ελ Αραμπί και Αϊτόρ ο Πανιώνιος