cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108
Ποδόσφαιρο Κύπρος

Νίκη παραμονής για την Krasava-Υπέταξε τον Εθνικό στο Αμμόχωστος και τον άφησε στο βυθό

Νίκη χρυσάφι που της κλειδώνει την παραμονή στην κατηγορία, πέτυχε η Freedom 24 Krasava ΕΝΥ, με 3-1 απέναντι στον Εθνικό Άχνας, στο στάδιο Αμμόχωστος. 

Η ομάδα του Ύψωνα προηγήθηκε στο 20' με γκολ του Κουμουρή, ο οποίος νίκησε τον τερματοφύλακαα του Εθνικού. Η ομάδα της Άχνας, ισοφάρισε στο 75' με τον Γιούση. 

Η ομάδα της Krasava πέτυχε δεύτερο γκολ στο 85' με τον Μπούτνικ, ενώ το τελικό 3-1 σημείωσε ο Καμούς στο 96'.

ΕΝΥ: Ζάντρο, Ντε Λούκας,  Χριστοδούλου, Πανκόφ, Μπα (63′ Τσερίσεφ), Κουμουρής, Ανκεγιέ (53′ Μπούτνικ), Ντε Ιριόντο, Μπαχάσα (63′ Καμούς), Κυριάκου, Ντα Σίλβα.

Εθνικός: Τούμπας, Λούις Φελίπε, Πεχλιβάνης (46′ Οφόρι), Λομοτέι, Γκονζάλες (46′ Παπαγεωργίου), Μασάδο, Κονφέ, Αντερέγκεν, Γιούσης, Ενρίκε, Αγγελόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

;