Στέλνει μήνυμα στον 8χρονο Αγγλοκύπριο τυφλό ο ΑΠΟΕΛ: «Τόσο δυνατοί όσο εσύ!»

Μήνυμα στήριξης στον 8χρονο Αγγλοκύπριο τυφλό, Μιχάλη Πουλλή στέλνει ο ΑΠΟΕΛ, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που έχασε την όρασή του σε ηλικία έξι ετών από μια σπάνια ασθένεια, συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο και να πραγματοποιεί τα όνειρά του εντυπωσιάζοντας άπαντες με το ταλέντο και τη σκληρή δουλειά που δείχνει στο γήπεδο.

Οι πρωταθλητές έστειλαν στον νεαρό Μιχάλη μια φανέλα υπογραμμένη από όλους τους παίκτες της ομάδας καθώς και άλλα είδη ένδυσης με διακριτικά του ΑΠΟΕΛ, μαζί με ανοικτή πρόσκληση για τον ίδιο και την οικογένειά του να παρακολουθήσουν ένα εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας στην Κύπρο.

Η ανάρτηση των γαλαζοκιτρίνων:

«Ευχόμαστε να είμαστε τόσο δυνατοί όσο εσύ Μιχάλη! Ο ΑΠΟΕΛ είναι περήφανος που παιδιά με την δύναμη της ψυχής σου, φορούν τη φανέλα του. Ελπίζουμε να σε φιλοξενήσουμε σύντομα σε ένα εντός έδρας παιχνίδι στην Κύπρο».

Ο νεαρός Μιχάλης ευχαρίστησε άμεσα τους γαλαζοκίτρινους με ανάρτησή του στο Twitter. «Ευχαριστώ πολύ τον ΑΠΟΕΛ για την υπογραμμένη φανέλα αλλά και τη στολή της ομάδας για την προπόνηση. Μου αρέσουν πάρα πολύ!»

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Στην ΑΕΛ και ο Ντούσαν Στεβάνοβιτς
Ανακοινώθηκε επίσημα ο Μηνάς Αντωνίου
Πρόεδρος της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων
Ομόνοια: Δωρεάν διαρκείας στους παίκτες της ακαδημίας
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον Ivan Milosavljević
Με τα χρώματα της Ράκοφ ο Στρούσκι
O Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καστέλ
Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»