Επί ποδός στο ΓΣΠ - Η κατάσταση του γηπέδου ενόψει ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια

Από την Παρασκευή (16/2) οι υπεύθυνοι παρακολουθούν συνεχώς τα καιρικά φαινόμενα και προβαίνουν στις απαραίτητες ενέργειες με στόχο η έντονη βροχόπτωση να μην επηρεάσει τον χλοοτάπητα του γηπέδου ενόψει του ντέρμπι αιωνίων ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου (17/2).
 
 
Ο REPORTER επικονώνησε με τον ΓΣΠ και αυτό που μας λέχθηκε είναι πως μέχρι το μεσημέρι (13:00) του Σαββάτου η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι άριστη, καθώς τα ειδικά μηχανήματα φροντίζουν ασταμάτητα το γρασίδι ώστε να απορροφάται το νερό.

Ευχή όλων είναι να μην προκύψει έντονη νεροποντή λίγο πριν την ώρα έναρξης του αγώνα, ώστε να μην διαφοροποιηθούν τα δεδομένα.

Το δεδομένο είναι πως ομάδα ανθρώπων είναι επί ποδός και με κάθε τρόπο ενεργεί ώστε ο αγωνιστικός χώρος του ΓΣΠ να μην επηρεαστεί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επηρεάζουν ολόκληρη την Κύπρο.

Δειτε Επισης

Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου
Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ
Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»