Πάνε για την τράμπα του... αιώνα Τσέλσι - Σίτι!
16:15 - 19 Φεβρουαρίου 2018

Η Τσέλσι ψάχνει έναν καλό επιθετικό και η Μάντσεστερ Σίτι έναν διεμβολιστή επιπέδου... Αλέξις Σάντσες που κατέληξε στην έτερη ομάδα της πόλης.
Όπως αναφέρουν αρκετά αγγλικά δημοσιεύματα τα δύο μεγαθήρια δεν αποκλείεται να... συνεργαστούν για να πετύχουν τις σωστές επιλογές.
Κι αν τα βρουν τότε θα μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες ανταλλαγές που έχουν συμβεί στην ιστορία του ποδοσφαίρου!
Ναι, διαβάζουμε στην "Daily Star" ότι το ερχόμενο καλοκαίρι οι δύο αντίπαλοι στην Πρέμιερ, ενδεχομένως να δώσουν το "ok" ώστε ο Αγκουέρο να πάει στο Λονδίνο και ο Αζάρ να ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο για να γίνει "Πολίτης" και να δουλέψει με τον Γκουαρντιόλα.
Φαντάζεστε; Πάντως, ο Βέλγος winger έχει μπει στο στόχαστρο της Ρεάλ, δεν έχει πάρει ακόμη το νέο συμβόλαιο που θέλει με τις υψηλότερες απολαβές και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του.
Πηγή: contra.gr