ΑΕΛ: Τέσσερις «γιατροί» για ΤΟ πρόβλημα!

Σε μια ομάδα, η οποία στη διάρκεια του Ιανουαρίου «αφαίρεσε» σχεδόν τα μισά τέρματα της παραγωγικότητάς στο πρωτάθλημα (από τα 25 ως την 21η αγωνιστική οι αποχωρήσαντες Αρουαμπαρένα, Λεόνσο και Αλνταΐρ είχαν πιστωθεί τα 11), δεν χρειάζεται πολλή κουβέντα για την ύψιστη προτεραιότητα των νεοφερμένων.

Μάνουελ Τόρες, Ζοάν Ρομάν, Ντενίλσον Γκαμπιονέτα και Νταβίντ Τεξέιρα (όχι απαραίτητα σε αυτή τη σειρά) καλούνται να προσφέρουν γκολ. Απαραιτήτως, περισσότερα από τους προκατόχους τους, αν η ΑΕΛ θέλει να έχει ρεαλιστικές πιθανότητες εξόδου στην Ευρώπη.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι αυτής της αποστολής είναι, φυσικά, ο τρόπος. Από τις ομάδες της πρώτης εξάδας αυτή του Μπρούνο Μπαλταζάρ είναι η μοναδική που έχει πάρει περισσότερα γκολ μέσα από στημένες μπάλες (14) απ’ ό,τι μέσα από τη ροή του παιχνιδιού (13).

Για να γίνει καλύτερα αντιληπτή η τάξη μεγέθους, σημειώνεται ότι χειρότερη επίδοση έχουν μόνον οι νεοφώτιστοι Πάφος (9) και Ολυμπιακός (11) και ο ουραγός Εθνικός (11), ενώ η διαφορά από τους άμεσους ανταγωνιστές της είναι χαώδης (ΑΠΟΕΛ 40, Απόλλων 34, ΑΕΚ 32, Ομόνοια 28 και Ανόρθωση 19)!

Αυτός είναι ο τομέας, στον οποίο χρήζει άμεσης και ουσιαστικής βελτίωσης της ΑΕΛ, και από τη συνεισφορά τους σε αυτόν θα κριθούν οι δύο Ισπανοί, ο Βραζιλιάνος και ο Ουρουγουανός που εντάχθηκαν αυτόν τον Ιανουάριο στο δυναμικό της ΑΕΛ.
 

Δειτε Επισης

«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν
Στον τελικό κυπέλλου η Μπότεφ του Κέρκεζ
Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν