Ερμής: Τεσσάρα πριν τα πλέι οφ!

Την τρίτη τεσσάρα του και την τέταρτη νίκη του στις τελευταίες έξι αγωνιστικές πανηγύρισε ο Ερμής, ο οποίος στο πλαίσιο της 26ης στροφής του πρωταθλήματος Cyta επικράτησε 4-1 του Άρη στο ΓΣΖ. Με αυτήν τη νίκη η ομάδα του Κώστα Καϊάφα έφτασε τους 30 βαθμούς και καπάρωσε τη δεύτερη θέση στο β' γκρουπ των πλέι οφ.

Μολονότι δεν μπορούσε να βάλει την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή με οργανωμένες επιθέσεις και είχε απειλήσει μόνον από στημένη μπάλα (3’ Αρτάμπε), ο Ερμής έφτασε στο 1-0 με εκτός περιοχής σουτ του Ζαχαρία (18’) και στην επόμενη επίθεση παρ’ ολίγον να πετύχει και το 2-0 (19’ Κυπριανού).

Αυτό ήλθε λίγο μετά το ημίωρο από ωραία ενέργεια και γύρισμα του Μαρτίνιουκ, το οποίο αξιοποίησε ο Μοντέιρο (32’). Ο Άρης, ο οποίος είχε χάσει με τραυματισμό από το 31’ τον αρχηγό Μαραγκουδάκη, απείλησε λίγο πριν την ανάπαυλα με Μαλεκκίδη και Αζίζ (43’).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιονίτσα σκόραρε για την «ελαφρά ταξιαρχία», αλλά το τέρμα ακυρώθηκε, διότι ο διαιτητής είδε αντικανονική χρήση του χεριού του Ρουμάνου στην κόντρα που έβαλε στο ελεύθερο του Αραμπατζή. Στην επόμενη φάση ο Μπάουμαν με μια σαραντάρα μπαλιά έβγαλε τετ α τετ με τον Νουρεντινόσκι τον Κυπριανού, ο οποίος πέτυχε το 3-0. Είκοσι λεπτά αργότερα ο νεοεισελθών Κωνσταντίνου νίκησε με φαλτσαριστό σουτ τον άρτι νεοεισελθόντα Κανανή για το 4-0 (73’).

Ο Άρης μείωσε στο 81’ με πέναλτι που κέρδισε (από τον Μοντέιρο) και αξιοποίησε ο Ιονίτσα, ενώ στο 86’ η «ελαφρά ταξιαρχία» κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, το οποίο όμως σπατάλησε (άουτ) ο Ράντου.

ΕΡΜΗΣ (4-2-3-1): Αραμπατζής - Ψάλτης, Αρτάμπε, Ταραλίδης, Νταμτσέφσκι - Ζαχαρία (80’ Πούνας), Μπάουμαν - Μοντέιρο, Μαρτίνιουκ, Κυπριανού (67’ Κωνσταντίνου) - Τσούμου (67’ Εμεγκάρα).
ΑΡΗΣ (4-2-3-1): Νουρεντινόσκι (73’ Κανανής) - Μουλόπουλος, Ανδ. Κυριάκου, Ευσταθίου, Ράντου - Μαμμίδης, Ευγ. Κυριάκου - Μαραγκουδάκης (31’ Αζίζ), Γιούσεφ (78’ Χαραλάμπους), Μαλεκκίδης - Ιονίτσα.

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος