Με το κεφάλι ψηλά αποχαιρέτησε το Champions League η Πάφος, η οποία επικράτησε της Σλάβια Πράγας με 4-1, ωστόσο για ένα γκολ έμεινε εκτός της φάσεις των πλέι οφ των 16.
Η ομάδα της Πάφου έδειξε υπεροχή και επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1 επί της ομάδας της Πράγας στην τελευταία αγωνιστική της League Phase. Με αυτό τον τρόπο έκλεισε το πρώτη της ταξίδι στη διοργάνωση.
Το σκορ για την Πάφο άνοιξε ο Ντράγκομιρ στο 17’, ενώ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, ο Μπρούνο κατάφερε να βρει δίκτυα στο 53’, με τον Άντερσον στο 84’ να ανοίγει περισσότερο την ψαλίδα. Το τέταρτο γκολ για την Πάφο πέτυχε στο 88ο λεπτό ο Όρσιτς.
Η Πάφος έφτασε στην 26η θέση, μετρώντας εννέα βαθμούς με δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Πάφος ισοβάθμισε με Μπόντο Γκλιμτ, Μαρσέιγ, Μπενφίκα και Σεντ Ζιλουά.


