Βγήκε ξανά σεργιάνι ο εφιάλτης (Δόξα) της Ομόνοιας

Με ήττα έμελλε να ολοκληρώσει την Α’ φάση του Πρωταθλήματος η Ομόνοια, προτού αρχίσουν οι υποχρεώσεις για τα play-offs. Οι «πράσινοι» που παρατάχθηκαν με μια διαφοροποιημένη ενδεκάδα και με δυο μονάχα διαθέσιμες αλλαγές (και αυτές ήταν αναγκαστικές), γνώρισαν την ήττα από τη Δόξα με 1-3. Η ομάδα της Κατωκοπιάς ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με τον Κιφουετί και να διπλασιάσει με το «καλημέρα» της επανάληψης με τον Σαντίκ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν προσωρινά με τον Κατσαντώνη, για να σφραγίσει τη νίκη της Δόξας ο Παπαφώτης στο 93'. Μετά από αυτή την ήττα η Ομόνοια παραμένει στην 6η θέση με 44 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Κατωκοπιάς πάει στα play-outs στην πρώτη θέση με 34 βαθμούς.
Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις…
Την κατοχή με το μέρος της είχε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Ομόνοια, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί κάτι αξιόλογο για να απειλήσει την εστία της Δόξας. Οι φιλοξενούμενοι δε, προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν την εστία των «πρασίνων». Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα οδηγούνταν στα αποδυτήρια με τη «λευκή» ισοπαλία, ο Κιφουετί της ομάδας της Κατωκοπιάς έφερε τα πάνω-κάτω στο ΓΣΠ για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.
Συγκεκριμένα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γάλλος στράικερ της Δόξας μετά από σέντρα ακριβείας του Ιωάννου, έστειλε με καρφωτή κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Αντωνίου των «πρασίνων». Σε δύο αναγκαστικές αλλαγές προχώρησε επίσης στην ανάπαυλα του αγώνα ο Ιβάιλο Πέτεφ με τους Φρανγκέσκου και Παναγιώτου να δίνουν τις θέσεις τους στους Μαδούρο και Σόλομον.
Προσπάθησε αλλά…
Με το «καλημέρα» της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, με τον Σαντίκ στο 48’ να πλασάρει με ιδανικό τρόπο τον Αντωνίου για να γράψει το 2-0. Το σκληρό φάουλ του Πουτζιουρή στον Κατσαντώνη στη συνέχεια έφερε και την αποβολή του ποδοσφαιριστή της Δόξας στο 52, με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι «πράσινοι» κατάφεραν να μειώσουν στο παιχνίδι, με τον Κατσαντώνη να κάνει το σουτ εντός περιοχής, τον Ρεδόνδο να προσπαθεί να απομακρύνει αλλά την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι, που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στη συνέχεια δεν κατάφεραν ποτέ να φέρουν τον αγώνα στα ίσα, για να δεχθούν και το τρίτο τέρμα από τη Δόξα στο 93' από τον Παπαφώτη.
 
Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:
Ομόνοια: Αντωνίου, Βύντρα, Παναγιώτου (46'Μαντούρο), Γουίλιαμ, Φραγκέσκου (46'Σόλομον), Εκίθα, Μπρέβελντ, Δημητρίου, Τζαρσίνιο, Κανού, Κατσαντώνης. 
Δόξα: Χατζηφραγκίσκου, Σισοκό (55'Κένιντι), Μπα, Μουχτάρης, Ρεδόνδο, Κιφουετί (62'Λ. Κάρλος), Ασαμόα, Ναρ, Ιωάννου, Σαντίκ, Πουτζιουρής.

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος