Ένας έξω και ένας μέσα ενόψει Απόλλωνα

Με τον Ρούμπεν Ράγιος να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ρόνι Λέβι για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Coca-Cola ανακοινώθηκε η αποστολή της «Κυρίας».
 
Ο Ισπανός επιτελικός μέσος ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση της Τρίτης (13/3) και μένει να διαφανεί κατά πόσο ο τεχνικός της Ανόρθωσης θα τον κρίνει έτοιμο και θα του δώσει φανέλα βασικού. Εκτός έμεινε ο Ντουγκλάο που θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον επαναληπτικό του Τσιρείου.
 
Αναλυτικά:
«Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα (14/3), με την αποστολή ακολούθως να αποσύρεται σε ξενοδοχείο.
 
Εκτός αποστολής έμειναν οι Αρτυματάς και Ντουγκλάο».
 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου