Πρόεδρος ομάδας στο Ρέθυμνο έριξε κουτουλιά σε διαιτητή!

Ο κακός χαμός έγινε την προηγούμενη Κυριακή μετά την λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Άρη Ρεθύμνου και τον Ψηλορείτη για το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 1-0, αλλά φαίνεται πως οι γηπεδούχοι είχαν φριχτά παράπονα από τον διαιτητή Φάνη Κετεσίδη που διηύθυνε τον αγώνα.
 
Συγκεκριμένα, μόλις το παιχνίδι έληξε, ο πρόεδρος του Άρη, Μάνος Βαρούχας, εξαπέλυσε σφοδρή φραστική επίθεση εναντίον του Κετεσίδη, λέγοντάς του (βάσει των όσων γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα): «Θα σε κάνω να αλλάξεις χώρα και θα το μετανιώσεις αν ξαναπαίξεις τον Άρη»!
 
Αφού έκλεισε, όμως, το φύλλο αγώνα, συνέβη κι άλλο περιστατικό, το οποίο ο διαιτητής το περιγράφει με συμπληρωματική έκθεση που συνέταξε!
 
Ειδικότερα, ο Μάνος Βαρούχας επανήλθε και μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και εξύβρισε ξανά τον Κετεσίδη: «Μαϊμού, θα σε γα…ω, αρ..δακι»!
 
Και σαν να μην έφτανε αυτό, όπως γράφει ο διαιτητής στην συμπληρωματική του έκθεση, ο Βαρούχας κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του και με το κεφάλι του τον χτύπησε βίαια στο κεφάλι. Κοινώς… του έριξε κουτουλιά!
 
Ο πρόεδρος του Άρη Ρεθύμνου, πάντως, έχει παρελθόν στις κόντρες του με τους διαιτητές, αφού εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχει πολύ μεγάλη κόντρα με τον μέχρι πέρσι διαιτητή Super League –γνωστό και μη εξαιρετέο- Μιχάλη Βοσκάκη, με τον οποίο μάλιστα έχουν φτάσει μέχρι τα δικαστήρια όπου και θα λύσουν τις διαφορές τους.
 
Δείτε και τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το φύλλο αγώνα και την συμπληρωματική έκθεση:

Δειτε Επισης

Πογέτ: Είμαι ανοιχτός σε όλα, μου άρεσε η δουλειά στην Ελλάδα
Παίζει κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ
Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό
Καταθέτει μήνυση εναντίον του Νέβιλ η Νότιγχαμ
Σειρήνες από MLS για Αλμέιδα