«Στα τέλη Αυγούστου η αλλαγή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός»

Κοινή ήταν η πεποίθηση για την επικείμενη αλλαγή σκυτάλης στα μετοχικά/διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια της δίωρης συνάντησης του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και του Γιάννη Αλαφούζου το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι αμφότεροι οι επιχειρηματίες υπογράμμισαν ότι στα τέλη Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών, με τον Ταϊλανδό broker να εμφανίζεται έτοιμος για να μπει στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης του «deal» για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στο τραπέζι ρόστερ και... επιθετικός!
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εκτός από τις διαδικαστικές (νομικού κυρίως τύπου) λεπτομέρειες που σχετίζονται με την επικείμενη αλλαγή στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου, οι δύο άνδρες συζήτησαν αρκετή ώρα για τα δεδομένα που υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και δη για το θέμα του ξένου επιθετικού.
 
Συγκεκριμένα, στο τραπέζι της συζήτησης έπεσε το ύψος του συμβολαίου που είναι διατεθειμένος ο Παναθηναϊκός να προσφέρει για τον φορ περιοχής και μοναδικό παίκτη άνω των 23 ετών που βάσει των περιορισμών μπορεί να αποκτήσει.
 
Περαιτέρω πληροφορίες δεν διέρρευσαν επί του θέματος, αλλά οι ενδείξεις που υπάρχουν συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι μπορεί να αυξηθεί σε ένα βαθμό το διαθέσιμο μπάτζετ προκειμένου να αυξηθεί η ποιότητα ως προς το εύρος των επιλογών.
 
Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό
Καταθέτει μήνυση εναντίον του Νέβιλ η Νότιγχαμ
Σειρήνες από MLS για Αλμέιδα
Ο Σίνα επέλεξε να εκπροσωπήσει την εθνική Αλβανίας
Τι δήλωσε ο Έμερι για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη
Πώς μπορούν να αλλάξουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια του 2024/25 για την Ελλάδα αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Conference League