Έπεσαν οι υπογραφές με Γιαννούλη

Την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Ελλαδίτη αμυντικό, Κωνσταντίνο Γιαννούλη ανακοίνωσε η Πάφος F.C.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια, ενώ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης μετρώντας 27 συμμετοχές. 

Αναλυτικά:

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Γιαννούλη για δύο χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης είναι 30 ετών (09/12/1987) και αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης ενώ έχει αγωνιστεί σε ιστορικές ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ο Πανιώνιος και ο Ατρόμητος Αθηνών. Είναι επίσης διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας. 
Καλωσορίζουμε τον Κώστα στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Κώστα #ΠάφοςΕίσαι

Ο Lars Hallengreen σχολιάζει:
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε τον Κώστα Γιαννούλη ως νέο παίκτη της Πάφου. Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης που έπαιξε αγώνες σε υψηλό Ευρωπαϊκό επίπεδο και είμαστε υπερήφανοι που επέλεξε την ΠΑΦΟΣ FC ως επόμενη του ομάδα. Ο Κωνσταντίνος θα παίζει αριστερά πίσω στην ομάδα μας. Η ταχύτητα του και η ποιότητα του ταιριάζει πολύ καλά με τον τρόπο που θέλουμε να αγωνιστούμε. Είναι επίσης πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Τέλος, ο Κώστας έχει πολύ καλή προσωπικότητα και χαρακτήρα, σημαντικό για το κλίμα στην ομάδα μας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Δειτε Επισης

Στην ΑΕΛ και ο Ντούσαν Στεβάνοβιτς
Ανακοινώθηκε επίσημα ο Μηνάς Αντωνίου
Πρόεδρος της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων
Ομόνοια: Δωρεάν διαρκείας στους παίκτες της ακαδημίας
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον Ivan Milosavljević
Με τα χρώματα της Ράκοφ ο Στρούσκι
O Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καστέλ
Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»