ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Χαμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας για την άφιξη Παναθηναϊκού και ΑΕΚ

Στην Κύπρο έφθασαν οι αποστολές των μπασκετικών ομάδων του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ ενόψει της συμμετοχής του στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» που θα διεξαχθεί το επόμενο τριήμερο (14-16 Σεπτεμβρίου).

Κατά την άφιξη των αποστολών έγινε ένας μικρός χαμός στο αεροδρόμιο, κυρίως από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που φώναζαν συνεχώς: «Η Κύπρος είναι πράσινη, Παναθηναϊκέ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τουρνουά, που διοργανώνει η ΕΘΑ Έγκωμης, πέραν από τον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπη και την κυπελλούχο Ελλάδας και κάτοχο του Βasketball Champions League ΑΕΚ, θα συμμετέχουν επίσης η εξακις πρωταθλήτρια Ευρώπης Μακάμπι Τελ Αβίβ και η ανερχόμενη ρωσική δύναμη BC Χίμκι. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία».

Δειτε Επισης

Αρης: Πέθανε ο Ντράγκαν Λάμποβιτς
«Δεν τελείωσε η σεζόν για μένα» ούρλιαζε ο Λεσόρ
ΑΕΚ-Μάλαγα: Με όπλο την έδρα για την πρόκριση στον τελικό του BCL η Ένωση
Στο Qingdao για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Παύλος Κοντίδης
BCL: Ώρα Final-4 για την ΑΕΚ κόντρα στην πανίσχυρη Μάλαγα στην «καυτή» Sunel Arena
Πρωτάθλημα και άνοδος στη Basket League για την Μύκονο, 86-76 τη Μεγαρίδα
Ολυμπιονίκης του ράγκμπι έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε από τρένο
Το σενάριο που βάζει φωτιά στο ΝΒΑ: Μετά το φιάσκο στα πλέι οφ, οι Λέικερς ονειρεύονται τριάδα Λεμπρόν, Ντόντσιτς και Αντετοκούνμπο
Euroleague: Ανακοινώθηκαν οι οκτώ διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Στην τελική φάση των πλέι οφ για όγδοη διαδοχική χρονιά ο Κεραυνός