Προτεραιότητα της ΚΟΠ η σωστή συνεργασία με την ΕΑΚ

Ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας κ. Ανθούλης Μυλωνάς στο χαιρετισμό του στη σημερινή ημερίδα ΚΟΠ – ΕΑΚ ανέφερε:

«Καλωσορίσατε στο σεμινάριο που διοργανώνει η ΕΑΚ σε συνεργασία με την ΚΟΠ με στόχο την ενημέρωση εσάς, των Αθλητικών Συντακτών για θέματα που λόγω του επαγγέλματος σας, συναντάτε καθημερινά.

Να μου επιτρέψετε να καλωσορίσω ιδιαίτερα τον κ. Hugh Dallas, Υπεύθυνο Εκπαίδευσης στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΚΟΠ ο οποίος άλλαξε το ιδιαίτερα βαρυφορτωμένο του πρόγραμμα για να είναι σήμερα εδώ μαζί μας.

Ως αθλητικοί συντάκτες, έχετε την ευθύνη της σωστής και αντικειμενικής ενημέρωσης του φίλαθλου κοινού για ποδοσφαιρικά θέματα και η σωστή γνώση είναι σημαντική προϋπόθεση για να μπορέσετε να κάνετε σωστά τη δουλειά σας.

Επιμορφωτικές συναντήσεις για θέματα κανονισμών διαιτησίας έγιναν και τα προηγούμενα χρόνια με πολύ θετικά αποτελέσματα.

Φέτος, σε συνεργασία με την ΕΑΚ, αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε το σεμινάριο εντάσσοντας στο πρόγραμμα του και θέματα που αφορούν την αγωνιστική τακτική αλλά και την επεξήγηση πειθαρχικών κανονισμών.

Οι καλές σχέσεις και η συνεργασία της ΚΟΠ με την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου και τους αθλητικούς συντάκτες γενικότερα, αποτελούν προτεραιότητα του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Γιώργου Κούμα, κάτι που το ανέφερε και ο ίδιος σε πρόσφατη συνάντηση του με τον Πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΚ.

Εκδηλώσεις όπως η σημερινή, συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή και είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε ενδιαφέροντα και χρήσιμα όλα όσα θα ακούσετε».

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ

Δειτε Επισης

Η άποψη του Νεόφυτου Λάρκου για την Ομόνοια, τι είπε για Πάφο και τελικό κυπέλλου
Ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία για Ηλία Χαραλάμπους-Κοστολογείται τρία εκ. από Μπεκάλι
Η επίσημη θέση της ΑΕΛ για Τραμετσάνι και η εμπλοκή Τρισκόφσκι στην εξεύρεση προπονητή
Καταδικάζει τον εμπρησμό στο όχημα του Πριέτο η Ανόρθωση-«Ελπίζουμε να υπάρξει γρήγορη διαλεύκανση»
Νέος πρόεδρος της Σαλαμίνας ο Πάρις Ανδρέου
Οι λεπτομέρειες για τη γενική συνέλευση της ΑΕΛ και ο απολογισμός Κωνσταντίνου
Στόχος εμπρηστών ο σκάουτερ της Ανόρθωσης (pics)
Σπιλέφσκι: Ελπίζω η Πάφος να κατακτήσει το κύπελλο και ο Άρης να πάει στο Europa League
Μίλησε για το μέλλον του στην Ομόνοια ο Αναστασίου-«Είπαμε κάποια πράγματα με τη διοίκηση»
Καρσέδο: Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΠΟΕΛ, εύχομαι να ορθοποδήσει την επόμενη σεζόν