O Φελτχούιζεν πήρε πρώτη γεύση από την ʼλκμααρ που δέχθηκε τριάρα!

Την πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα, Άλκμααρ, πήρε ο πρώην τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Πιτ Φελτχούιζεν.

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας, που ανακοινώθηκε προ ημερών από την ομάδα της πατρίδας του, ήταν για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας.

Δεν αγωνίστηκε, όμως έμεινε στον πάγκο στην εκτός έδρας ήττα 3-2 από την Χέρακλες, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την Άλκμααρ στη φετινή σεζόν, καθώς στις προηγούμενες αγωνιστικές μέτρησε δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»