Το ποσό της πρότασης για Χάμπο που αρνήθηκε ο Απόλλωνας!

Την πρόταση για μεταγραφή του Χάμπου Κυριάκου από ομάδα του εξωτερικού αποκάλυψε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο οποίος όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά «Απορρίψαμε γενναία πρόταση από ομάδα που παίζει ανελλιπώς στα πρωταθλήματα Ευρώπης». 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ωστόσο, ο Κύπριος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο στόχαστρο της Κροάτικης, Όσιγεκ, η οποία μάλιστα προσέφερε 300 χιλιάδες ευρώ στην ομάδα της Λεμεσού για την απόκτησή του με ποσοστό μεταπώλησης 20%.  

Οι «γαλάζιοι» ωστόσο, απέρριψαν την πρόταση όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, αλλά και τον ίδιο τον Χάμπο Κυριάκου να αρνείται στην πρόταση της Όσιγεκ για 15 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, αφού επιθυμία του είναι να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα με τη φανέλα του Απόλλωνα. 

Δειτε Επισης

Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Ο απολογισμός των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και το πρόγραμμα των επαναληπτικών
Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης
Κέρδισε την Τορπέντο και πάει στη Γεωργία για την πρόκριση η Ομόνοια
Ευχάριστα νέα στην Ανόρθωση-Άναψε πράσινο το CAS για άρση του εμπάργκο, εγγράφονται τα νέα αποκτήματα
Προσφέρει 100.000 και δημιουργεί ταμείο αλληλεγγύης η ΚΟΠ για τους πυρόπληκτους